Hány pontot adnál a külsőmre? (Kép)
Mondjuk 10ből ? :) változtassak valamit a külsőmön? lehet a külsőmmel van a baj azért nincs pasim :S
Képet küldök üziben. Köszi a válaszokat.

ahha...latom a kepet. nem vagy csunya,de szerintem a szemeidet probald szemhejfestekkel picit felfele ivelobbre festeni. mondjuk egy barna szemhejfestek..vannak ilyen videok neten.nagyon sok:)
meg haat,mondjuk,te dolgod,de szerintem festsd be a hajad vlmi vilagosbarnara...sokkkal jobban allna,szerintem. szebb lennel,és arrol nem is beszelve,h a szőke milyen karos a hajadra. 30evesen hullani fog. most nekemis szőke hajam van,és nemsoka valtok vilagos barnara,mert nagyon roncsolja a hajam:( de te tudod:D:)
amugy 10/8

jaaj,most latom a barna hajas kepet..és jol gondoltam: abarna sokkal jobban allna:)
lehet mondjuk azert nincs pasid,mert a pasik a szőkékben az egyejszakas kalandot latjak-tisztelet a kivetelnek. nagyon szep a hajad,énis mindig ilyent akartam(csak sose sikerult-.-) de ha normalis,őszinte sracot akarsz,szerintem valts:/ lehet,semmi köze nincs hozza,de sztem meger egy probat. sokkal,de sokkal jobban all a barna :-)

10/10..szerintem nagyon szep lany vagy:)
18/L
Köszönöm a válaszokat! Maradok a szőkénél,sokkal jobb mint a barna nem olyan "egyszerű".Ez elég rossz kép,de minden ismerősöm mondja hogy maradjak a szőkénél mert jobb.
Köszi még 1x.

Én először megnéztem az első képet, ahol szőke a hajad.
Na mondtam magamba még egy átlagos lány.
Aztán megnéztem a másodikat és egy gyönyörű különleges lányt láttam. A barna szerintem sokkal jobban áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!