Szerintetek jól állna a borosta? (kép is van)
Figyelt kérdés
Szeretném megkérdezni a véleményeteket8 közvélemény kutatás :)) ) köszi előre is a válaszokat
2011. júl. 23. 22:16
21/44 anonim válasza:
szerintem jól áll. de minek a feltételes mód ha már ott van a pefázmányodon? :D
19/L
22/44 A kérdező kommentje:
fogalmazási problémákkal küzdök :D :P
2011. júl. 23. 23:24
23/44 anonim válasza:
Bírom azokat az arcokat, akik ismerik a hobó szót :D
24/44 A kérdező kommentje:
:D
2011. júl. 23. 23:42
27/44 hot_kiss válasza:
Gerjedek a borostára, úgyhogy MINDENKÉPP! ;DDDD
28/44 anonim válasza:
Jóóól áll! :)) Nekem is jobban bejönnek a borostás fiúk. És szerintem helyes is vagy! :))
20/L
29/44 anonim válasza:
Előző vagyok.
Kár, hogy nem járkál erre felé több ilyen fiú (:
Mindenhol csak ilyen discosokat vagy rockereket látni... (nem mintha bajom lenne velük, de nem az én stílusom)
30/44 anonim válasza:
Mikor megnyitottam a képed, az első gondolat ez volt: "ju, de aranyos" :D. Nincs olyan "tucatarcod", jól nézel ki, de van benned valami eredetiség is emellett, és az a jó :). És jól áll a borosta is. És még szimpatikusnak tűnsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!