Milyen hosszúságú borosta az, melyet el tudtok viselni egy pasin?
Figyelt kérdés
Kizárólag 18-30 év közti nők válasza érdekelne!!
Képet is linkelhetnétek a megfelelő borostáról, köszi! :)
26F
2011. okt. 17. 18:54
1/12 A kérdező kommentje:
Kisfiús arcom van, és kicsit szeretném kompanzálni megfelelő borosta növesztéssel ezt a hátrányomat. :S
2011. okt. 17. 18:55
2/12 anonim válasza:
*kompenzálni...bocsi :)
Amúgy az a jó, ha éppen szúr, és olyan férfiasan szexi. :)
3/12 A kérdező kommentje:
Elírtam... :D
Tehát legyen max 1-2mm és bőven elég?
2011. okt. 17. 19:49
5/12 A kérdező kommentje:
És akkor ez kompenzálhatja simán kisfiús arcomat is, ugye? :DD
Mert kb. 18-nak néznek most, és 26 vagyok. :(
És ez igen nagy hátrány a csajozásban, sőt a kisfiús arcú pasik a kutyának se kellenek szinte... :S
2011. okt. 17. 20:05
6/12 anonim válasza:
Hát nem tudom kép kéne...Jó ízlésű Nő vagyok, szóval nyugodtan mutathatsz, majd megmondom, hogy nézel ki. :)
8/12 A kérdező kommentje:
Mint látod van borostám, de ezekszerint ez még kicsi, mert azt mondják kisfiús eléggé a fejem, és ezért nincs már lassan egy éve barátnőm se. :S
2011. okt. 17. 20:18
9/12 anonim válasza:
Szerintem nem kisfiús. :) Kicsit még növesztheted, de én nem tizennyolcnak néztelek. Amúgy szerintem jobb, ha fiatalabbnak nézel ki. :)
10/12 A kérdező kommentje:
Esetleg egy kort kérhetnék? :P :D
Akkor arcomon nőjön egy kicsit ugye még? :)
Bár az már szerinted kicsit cinkes lenne ha oldalt 2mm-esre felnyírt hajam mellé arcomon is 2mm-es lenne borosta?
2011. okt. 17. 20:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!