Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok! Szerintetek szexi az...

Lányok! Szerintetek szexi az ilyen tetoválás?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

És ha igen melyik jobb elsö vagy második

2011. júl. 22. 22:14
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
hm... ez furcsa hogy enyire nem tetszik nem is pont erre gondoltam de hogy enyire utálják a tetkot...
2011. júl. 22. 22:48
 12/24 anonim ***** válasza:
67%
nagyon gáz hidd el :) nincs szebb egy szép "tetkótól" mentes izmos karnál :P
2011. júl. 22. 22:50
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Vannak nők, akik szeretik a tetkókat. Én pl kifejezetten bukom rájuk, DE fontos, hogy szép, igényes kivitelezésű legyen, ami jelentéssel bír a viselője számára - esetleg egyedi tervezés.

Ezzel a tetkóval az a baj, hogy abszolút tucat, másrészt igen, minden 2. rajgyerek és diszkós alfahím ilyennel rohangál. Ami annyit tesz, hogy sablonos, semmi eredetiség nincs benne, csak annyit mutat a viselőjéről, hogy egy tucatember, aki ezzel akar menőnek, nagyarcnak, "valakinek" tűnni.

Ha mindenképp tetoválást akarsz, szerintem tervezz olyat, ami számodra jelent is valamit/nézz körül a tetkósnál, milyen egyéb verziók vannak, amik nem ennyire "rajok".

2011. júl. 22. 22:52
 14/24 hot_kiss ***** válasza:
100%
100%-ban adom az utolsót.
2011. júl. 22. 22:54
 15/24 A kérdező kommentje:

Igen énis erre gondoltam de nem tudom mi a baj a "rajokal"

az egyik legjobb barátom is az de nem külöböztetem meg mint mások... de visza térve nem is pont ugyan ezt akartam valami hasonlot jobbat egyedibet.

2011. júl. 22. 22:59
 16/24 anonim ***** válasza:
Szerintem szépek a tetoválások, de ez ronda. Nem szeretem az ilyet meg a nonfiguratívokat. Ha valakinek ekkora tetoválás kell, akkor ez így csúnya, hogy az egész kezén, és sehol máshol. Vagy valami kisebbet, vagy sokat mindenfelé:D
2011. júl. 22. 23:25
 17/24 anonim ***** válasza:
Én nagyon szeretem atetkós pasikat, főleg a nagy tetkók tetszenek. De ne haragudj, ez nem jönne be... Olyan én sem tudom.. Olyan semmilyen, nincs benne semmi eredeti. Nekem ez jön be: [link]
2011. júl. 23. 00:00
 18/24 anonim ***** válasza:
ez egy jelentés nélküli sz@r. viszont ha van valami jelentése számodra, az teljesen oké. pl a travel&living-en a MiamiInk és az LAink-ben csak egyedi tetoválásokat csinálnak, és mindig van valami jelentésük a viselőjük számára
2011. júl. 23. 00:24
 19/24 anonim ***** válasza:
Hú nekem nem tetszik. Önmagával a tetkóval nincs bajom, mert aki akar, és fontos neki, hát csináljon. De az hogy semmiről nem szól, csak pár krikszkraksz, csak azért hogy legyen a csávón valami.. az nekem nem nyeri el a tetszésem.
2011. júl. 23. 01:46
 20/24 anonim ***** válasza:

Ha nagyon akarod tetováltatni magad figyeld meg h az öregek hol nem ráncosodnak és akk oda.Ha ez a szíved vágya:)

12L

2011. júl. 23. 09:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!