Lányok! Szerintetek szexi az ilyen tetoválás?
Vannak nők, akik szeretik a tetkókat. Én pl kifejezetten bukom rájuk, DE fontos, hogy szép, igényes kivitelezésű legyen, ami jelentéssel bír a viselője számára - esetleg egyedi tervezés.
Ezzel a tetkóval az a baj, hogy abszolút tucat, másrészt igen, minden 2. rajgyerek és diszkós alfahím ilyennel rohangál. Ami annyit tesz, hogy sablonos, semmi eredetiség nincs benne, csak annyit mutat a viselőjéről, hogy egy tucatember, aki ezzel akar menőnek, nagyarcnak, "valakinek" tűnni.
Ha mindenképp tetoválást akarsz, szerintem tervezz olyat, ami számodra jelent is valamit/nézz körül a tetkósnál, milyen egyéb verziók vannak, amik nem ennyire "rajok".
Igen énis erre gondoltam de nem tudom mi a baj a "rajokal"
az egyik legjobb barátom is az de nem külöböztetem meg mint mások... de visza térve nem is pont ugyan ezt akartam valami hasonlot jobbat egyedibet.
Ha nagyon akarod tetováltatni magad figyeld meg h az öregek hol nem ráncosodnak és akk oda.Ha ez a szíved vágya:)
12L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!