Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Srácok! Hol szexi egy nőn a...

Srácok! Hol szexi egy nőn a tetoválás?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 27. 08:56
 1/7 komasa ***** válasza:
83%
Ez is mint sok minden más ízlés kérdése. Szerintem mindenhol.
2011. ápr. 27. 09:02
 2/7 anonim ***** válasza:
75%

Ha egy nő alapból szexi, akkor mindenhol szexi rajta a tetkó is, de csak olyan ember szemében, aki nem undorodik a tetoválástól.

Ha egy nő nem szexi, azon a tetoválás sem változtat.

2011. ápr. 27. 10:52
 3/7 anonim ***** válasza:
81%

Első két válaszolónak igazat adok, ám én mégis írok pár konkrét helyet, ahol kifejezetten szexis a tetkó: tarkó alatt, ahol a vállakat csókolgatjuk, illetve ahol összekapcsoljuk a lányon a nyakláncot.

Bokán, mert még szexisebbé, vadabbá tehet egy szép női lábat.

Köldök alatt, srévizavé, mert még inkább feltüzeli nekünk az intim rész felé vezető utat.

A fenék felett - egy formás fenék eleve szexis, s csakúgy, mint a bokatetkó, ez is vadabbá teszi a nőt, vadabbá teheti a férfit is.

2011. ápr. 27. 11:16
 4/7 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem sehol, ha engem kérdezel. Ez nem azt jelenti, hogy ne legyen, csak az a biztos, hogy ezt nem én fogom javasolni.
2011. ápr. 27. 12:21
 5/7 anonim ***** válasza:
75%

Ami szexi egy fiatal nőn a strandon, az legalább annyira ciki lesz egy elegáns ruhához. Szerintem inkább hátrány, mint előny a tetkó.

28F

2011. ápr. 27. 12:30
 6/7 anonim ***** válasza:
én lány vagyok és tényleg jó állhat egy tetkó meg szexis a tarkón , szerintem a háton is....viszont ha már idősebb leszel akkor mondjuk elég ciki lesz pl ha olyan helyen van ahlol látszódik
2011. ápr. 28. 15:48
 7/7 A kérdező kommentje:
köszikee!!:)
2011. ápr. 29. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!