MIt tegyek? Nem nőiesek a körmeim!
Figyelt kérdés
Rövid körmeim vannak, mert olyan hülyén néznek ki, hogyha megnövelem őket. Belinkelek egy oldalt, kb. olyanok, csak én nem rágom őket, és azért nem ennyire laposak.
2011. júl. 21. 17:17
1/6 anonim válasza:
Műköröm,amúgy meg sok videó van fent youtubon rövid körmökre minták
2/6 anonim válasza:
bárcsak ez lenne a legnagyobb bajom
go to körmös
3/6 A kérdező kommentje:
Nem szeretem a műkörmöket. Köszi, de úgy értettem nem kifesteni, hanem mit tudnék tenni, hogy valahogyan nézzenek ki? A környezetemben mindenkinek olyan szép, hosszú, nőies ujjai vannak, nekem meg rövid ujjaim és ilyen körmök!
2011. júl. 21. 17:22
4/6 anonim válasza:
Ja,értem hát akkor ne haragudj,fogalmam sincs,hogy mit tegyél
5/6 anonim válasza:
Velem is ilyesmi van... Ilyen kicsi kezem van, rövidek és viszonylag vastagok az ujjaim, a körmeim is hülyén néznek ki :-/ Nem ilyen túl rövidek, mert nem rágom és nem vágom le tövig, dehát...
Viszont én már megszoktam, szerintem még mindig jobb, mintha valami természetellenes műköröm éktelenkedne a kezemen...
6/6 anonim válasza:
Növeszd meg és reszeld le olyan formájúra ami nem néz ki hülyén :) Nekem is fura formája lesz ha csak úgy nő és nem csinálok vele semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!