Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért nem megmondani?

Miért nem megmondani?

Figyelt kérdés

Lányok/Nők miért nem tudjátok megmondani valakinek hogy ronda, ha még kérdezi is?

Sőt kéri is hogy "+És hány pontot adnál nekem szépségre tízes skálán? (Tudom hogy nem vagyok egy szépség)"

2011. júl. 21. 16:49
 1/8 A kérdező kommentje:
2011. júl. 21. 16:49
 2/8 A kérdező kommentje:

[link]

Erre te hány pontot adnál?

2011. júl. 21. 16:50
 3/8 anonim ***** válasza:
40%

én 10/1

nagyon ronda ez a lány:s

és én sem értem hogy mit kell szépíteni hogy "mosolyoghatnál" meg "nagyon szép a hajad" .. ez a lány egy borzalom..:s

2011. júl. 21. 16:53
 4/8 anonim ***** válasza:

azért, mert olyat nem írunk, mondunk lányra/nőre, hogy ronda...ez bunkóság:)

talán sok válaszoló próbálta szépen leírni azokat a dolgokat a lányról, amelyek tetszenek nekik...

ezzel nem hazudtak v ilyenek...

szerintem minden nőben van vmi szép...de ha nem is olyan sok, akkor is nem illik, "ronda" meg hasonló szavakat írni róla, hanem pl. kevésbé szép:)

2011. júl. 21. 18:38
 5/8 A kérdező kommentje:
Azt kell mondni neki hogy RONDA VAGY. És kész.
2011. júl. 22. 06:38
 6/8 anonim ***** válasza:

azért az őszinteségnek is meg vannak a határai:)

arra ugye nem is gondolsz, hogy esetleg egy olyan emberbe taposol bele mégjobban, aki amúgy is sokat szenved a külseje miatt?

akit esetleg csúfoltak/csúfolnak, gratulálok még rúgjunk bele a neten is!

oké...hogy nem egy nagyszám, de akkor is...

úgy látszik neked még nem mondták az arcodba hogy RONDA vagy...pedig ahogyan írtad is, nem tartod magad vmi szépnek...

nem akarlak megbántani téged, mert nem az a célom most ezzel, csak hogy azért néha gondoljunk már mások érzéseire is...

és ahelyett, hogy lerondázzuk a másikat SEGÍTSÜNK neki abban, hogy jobban nézzen ki, adjunk neki tanácsokat, hogy mit hogy kellene...

na ugye ez már a nehezedre esne? és inkább lerondázzuk...fantasztikus:)

és ezzel lezárom a dolgot, csak ezt le kellett írnom:)

2011. júl. 22. 17:20
 7/8 A kérdező kommentje:

Nekem éppen tízből hat ember itt 1/10-et adott a saját arcomra. És örültem végre hogy nincs az kur-va mellél beszélés. Az embert csak összezavarják és az nagyon-nagyon rossz ha az ember érzi el van kur-vára tévedve. Az a legrosszabb ha az ember nem tudja mi is van (mi a franc van már, mi ez az össze vissza-beszélés), annál már legrosszabb bizonyosság is jobb.

Amúgy pedig az alkatra. Anno 1000 óra mozgással egy kövér disznóból Adonissza váltam. Ez mondjuk jól látszott és objektívebb. És az állandó ismeretlen nők rajzása ezt jól is jelezte. Na akkoriban az helyet hogy te csúnya vagy. Meg etették velem hogy jó képű vagyok. Na köszi!

Miért nem lehet az mondni, hogy te már annyira csúnya vagy hogy az már szép. Például. Ez csak megértik.

2011. júl. 22. 18:08
 8/8 anonim ***** válasza:

én értelek téged is, azért is írtam, hogy nem akartalak megbántani vagy ilyesmi, mindenkinek meg lehet a véleménye, ahány ember, annyi hozzáállás:) csak tudod szerintem ( lehet nem így van ) sokan azért töltik fel ide a képeiket, mert megerősítésre vágynak, bennük van az, hogy "hátha még sem vagyok annyira gázos", és ezek az emberek lehet, hogy nagyon érzékenyek is, és ha még vki beír neki egy rondázást, akkor az a padlóraisküldheti...

amúgy azt gondoltam lány vagy, és kicsit azt volt bennem, hogy tudod néha túl kritikusak a nők egymással, ezért írtam abban a "hangnemben", de akkor ezek szerint nem:)

és abban tényleg igazat adok neked, hogy az sem jó, ha ködösítünk, és nem mondjuk meg az őszintét, csak egy kicsit szebben fogalmazva lenne jó, mert mégis csak bele kell kicsit gondolni, mi hogy éreznénk magunkat, ha ezt mondaná vki a külsőnkre, ennyi " bajom" volt a dologgal csak:)

és mivel te fiú vagy ( persze lányként nem tudom ez hogy megy a fiúknál ) lehet, hogy nem érint annyira érzékenyen ( ezért előre is bocsi, ha nem így van ) ha a külsődön ércelődnek, de egy önbizalomhiányos, sikertelen lányt igen is nagyon megviselhet, mert kevesebbnek, értéktelenebbnek érzi magát...remélem érted mire gondolok:)

remélem nincs harag, mert tényleg nem úgy szántam a véleményemet:)

2011. júl. 22. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!