Ez a tetoválás milyen lenne csuklóra 16 évesen?
Hát meglehet, hogy most azt gondolod, hogy aki tehetséges abban, amit csinál, annál ez nem lehet probléma. De ebből is látszik, és ezt nem sértésből mondom, hogy még fiatal vagy, nem tapasztaltál még ezen a téren annyit.
Nagyon sok tehetséges ember van, akik ennél kevesebbért is olyan helyzetben vannak, hogy nem kapnak megfelelő munkát. Szóval csak arra akartam kilyukadni, hogy ne nehezítsd meg direkt a saját helyzetedet.
Ha annyira meg akarod csináltatni, rakasd inkább máshova, ahol nem annyira feltűnő. Bokán pl. máris kevésbé van szem előtt.
Vagy pl. én is szeretnék majd hasonlót, ilyen egy sorosat, nekem majd a mellem alatt lesz. Különben van már tetoválásom, felkaron, azért azt jobban el lehet rejteni, de megmondom őszintén, néha azt is gondot okoz eltakarni, ha olyan helyre megyek.
Ez amúgy pl. csípőn is jól mutatna, az megint olyan, hogy ha akarod látszik, ha nem akarod, nem látszik.
Te nagyon felelősségteljes 16 éves lány " " ... Nem érted, hogy így nemhogy nem próbálkozhatsz, de a legtöbb helyről ELZAVARNAK, ha meglátják a tetkót? Akár az állásinterjún, akár később... Úgyhogy lehetsz te például a világ legjobb üzletembere, egy tetkóval nehezen fog menni.
19/L
ha tényleg jelentése van akkor teljesen elfogadható, az hogy divatból mindenféle hülye feliratot magukra varratnak az nem.
A betűtípus ilyen lenne??? Mert az nem igazán tetszik, de te tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!