Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ez a tetoválás milyen lenne...

Ez a tetoválás milyen lenne csuklóra 16 évesen?

Figyelt kérdés

[link]

az alsó sor. :)

2011. júl. 21. 14:27
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
100%-ig biztos vagyok benne, hogy nem fogom megbánni. Már 14 évesen is akartam egy ilyen jelentéssel bíró tetoválást, családi okok miatt.Akkor anyukám azt mondta, hogy majd ha 2-3 év múlva is úgy gondolom, áldását adja rá.
2011. júl. 21. 14:41
 12/26 A kérdező kommentje:
Újra lehet azt tetoválni, ha megkopok, nem?:)
2011. júl. 21. 14:41
 13/26 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 14:37

miért ne tetováltasson csuklóra? 15 vagyok, és nekem is ott van tetkóm (mielőtt kapnám a beszólásokat, igenis mély tartalma van...). nem értem, mi a baj a csuklón lévő tetkóval.

egyébként kérdező, szerintem nagyon jól nézne ki, csak tényleg, nehogy megbánd :)

2011. júl. 21. 14:42
 14/26 A kérdező kommentje:

Kedves 14:37-es válaszoló!

Kérlek, kifejtenéd bővebben ezt?

"1. Ez nem valamelyik tünde nyelven van, hanem ANGOLUL.

2. Az írás nem alkalmas az angol nyelvhez. "

Lehet, hogy én vagyok egész egyszerűen nehéz felfogású, de nem értem.

köszi.

2011. júl. 21. 14:43
 15/26 anonim ***** válasza:

16 évesen még korai lenne a tetkó, pont azért, mert megbánhatod.

Nekem ugyan nincs, de mindig is szerettem volna és ha mindet megcsináltattam volna amelyik tetszett, akkor ma nagyon csúnyán néznék ki. És bizony akadna közöttük 1-2, amit megbántam volna. Amit mai fejjel már nem választanék.

Amúgy én is tervezek a csuklómra tetkót, de sok mindent figyelembe kell ám venni.

Pl.: később ha dolgozni fogsz, akkor az hátrányt is jelenthet, komoly cégeknél kizáró ok, pláne egy ilyen jól látható helyen.

2011. júl. 21. 14:44
 16/26 anonim ***** válasza:

Szerintem ne csináltasd meg. Megmondom azt is, hogy miért:

16 évesen lehet, hogy tényleg semmi gáz nincs egy csuklón lévő tetoválással. De gondolj arra, hogy leszel idősebb is, amikor majd munkát keresel. Ez nem olyan, amit el tudsz rejteni a ruhád alá, főleg ha meleg van.

Az egyik ismerősömnek is van a csuklóján egy minta, 15 évesen csináltatta. Azóta is bánja. 25 éves, és több munkahelyre is ez miatt nem vették fel, ránéztek a kezére, és mondták, hogy bocs, de ide ez nem való. Amikor megcsináltatta, neki is mondták, hogy majd így meg úgy bánni fogja, nem hitte el, azt mondta, hogy ő olyan munkát fog végezni, ahol ez nem számít. De hát ezt az ember nem tudhatja előre! Se azt, hogy nem változnak-e meg a 16 évesen eltervezett céljai, se azt, hogy nem lesz-e szüksége arra, hogy még ha ideiglenesen is, de valami más munkát is elvállaljon.

Mellesleg én nem is bíznám magam olyan tetoválóra, aki 16 éveseknek, szülői beleegyezés nélkül tetovál. Sőt, lelkiismeretes tetováló sokszor el sem vállal ilyen munkát, egyrészt, mert 16 éves az illető, másrészt mert nagyon látható helyre kéri, és ez a kettő dolog együtt már meredek.

2011. júl. 21. 14:45
 17/26 anonim ***** válasza:

szerintem jó. de én tényleg várnék 1-2 évet... én is azt hittem 14-16 évesen, hogy hú ilyen meg olyan tetoválást muszáj csinálnom, aztán most ha belegondolok, hogy megcsináltattam volna, nagyon megbánnám. 18 éves kor alatt felelőtlenség

de amúgy a minta meg a jelentése tényleg jó. olyan amit akár én is megcsináltatnék - 1 év múlva. (de nyugi, nem koppintom le :D)

17/L

2011. júl. 21. 14:47
 18/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Igen, én is tartok egy kicsit attól, hogy a jövőben fog-e akadályozni, avagy sem. De szerintem ha valaki tehetséges, és jó abban, amit csinál, nem egy apró tetoválás fogja megakadályozni a karrierépítésben.

Egyébként 3 hónap múlva leszek 17, lehet, azt még kivárom. Ha már 2 évet vártam, mi ez a 3 hónap... :D

2011. júl. 21. 14:53
 19/26 anonim ***** válasza:
amúgy mi van ha valaki állásinterjúra hosszú ujjúban megy, vagy karkötővel eltakarja? :)
2011. júl. 21. 14:57
 20/26 anonim ***** válasza:

Mert nem lehet eltakarni, ott mindenki látni fogja. Egy csomó lehetőséget eldob magától, aki oda tetováltat, pl. munkavállalásnál ezt eléggé megnézik.

Ez az írást Tolkien találta ki a tünde nyelveihez, és azoknak a hangtanához való, az angoléhoz nem. Amit küldtél, tök máshogy kell kieteni, mint angolul... Akkor inkább szerezd meg valmi rendes tünde nyelven, és úgy tetováltasd, ha annyira akarod, mint így. Mert így olyasmi a helyzet, mint amikor a kínai bölcsességek helyett azt tetoválják az illetőre, hogy "két adag szecsuáni csirkéhez kedvezményt adunk".

14:37

2011. júl. 21. 14:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!