12/18 anonim válasza:
Kérdező lány vagy?
Neked is ilyen van, vagy a csajodnak?
13/18 A kérdező kommentje:
Csajomnak is ilyen van.27/F
2011. júl. 21. 14:33
14/18 anonim válasza:
alapjáva véve nem egy jó segg... de ennek a csajnak jól áll mivel vékony , és az nem gáz ha csak a segge nagy
15/18 anonim válasza:
de ha már a csaj nem lenne ilyen vékony akkor csak egy nagy valag lenne... tehát nem lehet igy ez alapján eldönteni h milyen a csajod segge.. ha ő is ilyen szép vékony akkor jó
16/18 anonim válasza:
En 28 eves no vagyok es konkretan agyverzest kapnek, ha reggel ilyen popsival ebrednek fel.
Es nem oromomben. Komolyan, biztos, hogy a pszichiatriara szallitananak, mert rohamom lenne.
Bocsi mindenkitol, akinek ilyen jutott, de nekem szemely szerint nagyon nem tetszik, ettol mar csak a meg nagyobb, narancsboros 120 kilos nokhoz tartozo popsik csunyabbak.
17/18 anonim válasza:
Én meg összetenném a 2 kezem, ha én ilyen seggel kelnék reggel:-P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!