Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fekete szem különleges és szép?

Fekete szem különleges és szép?

Figyelt kérdés
nekem annyira sötétbarna a szemem,hogy szinte már fekete és sokan mondták már,hogy ilyen szemszínből van a legkevesebb és különleges és nagyon szép.szerintem meg hihetetlen semmilyen..és bármely más szín szebb. szerintetek?
2011. júl. 20. 19:52
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
100%
Szerintem a fekete szem a legszebb ! :)
2013. ápr. 18. 17:04
 22/26 anonim válasza:

nekem is nagyon sötétbarna a szemem színe amikor rásüt az arcomra a nap akkor csokibarna de amúgy meg már majdnem fekete :D itt egy kép róla:

file://localhost/C:/Users/Zsolt/Desktop/Nori/kepek%20ne%20torold/szemem.jpg

2013. jún. 22. 15:33
 23/26 anonim válasza:
na itt a kép! :D [link]
2013. jún. 22. 15:41
 24/26 anonim ***** válasza:
Imádom a fekete szemű embereket. Szerintem nagyon szép. Nekem kék a szemem és annyira nagyon nem szeretem. Sokan mondták már hogy nagyon szép nem minden, de én inkább cserélnék veled vagy az előző válaszolóval. Amúgy szerintem nagyon rémisztő néha az ilyen szem de őszintén én azt szeretem benne hogy ilyen sötét
2014. júl. 21. 01:33
 25/26 M.B.K. ***** válasza:
nekem is pontosa ilyen sötét szemeim vannak :D :),és imádom őket <3 !
2014. szept. 8. 16:04
 26/26 anonim válasza:
Uff...imádom.De a zöldért még mindig jobban meg vagyok őrülve.Csokibarna...jó hagyjuk.
2015. febr. 5. 19:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!