Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fekete szem különleges és szép?

Fekete szem különleges és szép?

Figyelt kérdés
nekem annyira sötétbarna a szemem,hogy szinte már fekete és sokan mondták már,hogy ilyen szemszínből van a legkevesebb és különleges és nagyon szép.szerintem meg hihetetlen semmilyen..és bármely más szín szebb. szerintetek?
2011. júl. 20. 19:52
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
58%

Én mindig ilyet akartam, amit a kérdező linkelt:)Olyan gyönyörű:D

Ilyenek az enyémek:

[link]

Nem vagyok oda értük, nem szeretem őket:(

2011. júl. 20. 20:23
 12/26 anonim ***** válasza:
54%
nekem nem tetszik a sötét szem. amúgy meg épp az hogy nem az a legritkább hanem abból van a legtöbb.
2011. júl. 20. 20:26
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

nekem kb ilyen a szemem de pont leszarom :D [link]

:D jó ez... psze vannak szebbek is de am kitérdekel ..nem ez a leglényegesebb dolog :))

2011. júl. 20. 20:40
 14/26 anonim ***** válasza:
25%

Nem tetszik..de eleve a sötét szemek nem tetszenek nekem sem.

A zöld (tiszta zöld..nem ezek a barnás "libafos" vagy nem kifejezetten kék és akkor rámondják h zöld színű) és a kék a legszebb.

Nekem ilyesmi [link]

csak nekem nem photoshoppolt :)

2011. júl. 20. 20:41
 15/26 anonim ***** válasza:
88%
Nekem meg pont a sötét szemek a legszebbek, ha még kreol bőrrel is párosul akkor készen vagyok, nekem is barna a szemem de közép barna, na az tényleg semmilyen, de a feketén csillogó szem, valami gyönyörű. (például a néger gyerekek szeme)
2011. júl. 20. 21:14
 16/26 anonim ***** válasza:
92%

Hát sztem semmi nincs benne, ez sima, sötétbarna. XD Sötétben meg kitágult pupillával tényleg fekete, de még csak kevés sincs belőle. Az összes fekete bőrő, az ázsiaiak nagyobb része, az összes roma, stb... :D Am nekem is olyan, hát kinek mi tetszik, én anyám kék szemét irigylem, sokan meg az enyémet, mert meleg a tekintetem, meg nemtom... :D

A zöld a legritkább amúgy, bár konkrétan zöld, mint amit linkeltek előttem, nem is létezik természetesen, csak a PS és a kontaktlencse világában. Kivétel Harry Potter. :P :D

2011. júl. 21. 22:49
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Húúúúúh az ilyen különleges szemek engem rögtön rabul tudnak ejteni! *-* Örülj neki,hogy ilyen különleges,szép szemed van!:)
2011. okt. 4. 13:24
 18/26 anonim ***** válasza:
Nekem kek, es szerintem az semmilyen. :D Ha valaszthatnek akkor zoldet akarnek. A fekete szemueknek szerintem aranyos tekintetuk van, mert nagyobbnak tunik a pupillajuk. :)
2012. dec. 9. 14:51
 19/26 1234om válasza:
100%
nekem is annyira sötét a szemem,hogy nem látszik a pupillám.én nagyon szeretem,szerintem nagyon különleges,ha valakinek ilyen sötét a szeme:)nekem is nagyon világos bőröm van,csak nekem nagyon sötét barna a hajam.kicsit messzebbről olyan mintha hollófekete lenne:D
2013. jan. 16. 23:12
 20/26 anonim válasza:
Nekem is szinte fekete. :) Én is nagyon sokat hallottam, hogy különleges, és csodaszép. Nekem se látszik egyáltalán a pupillám, még közelebbről sem. Ez én lennék: [link]
2013. ápr. 6. 11:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!