Sajnos lány létemre elég szőrös vagyok,most készülök orvoshoz menni,hátha tudnak segíteni ezen vhogy,de addig is élnem kell,nem mehetek szőrösen emberek közé.Alap dolgo a szőrtelenítés,lábam,hasam,derekam,karom,szinte mindenütt.Eddig a pajeszom gyantáztam,de nagyon csúnyán kipattogott tőle.Most szeretnék áttérni az epilálásra,de nem csak a pajeszomat kéne,hanem kintebb is.A bejelölt részt szeretném leepilálni.
Nagyon gáz lenne?Végülis jobb csupaszon mint szőrösen,nem?
2011. júl. 19. 16:07
1/6 anonim válasza:
Miért lenne gáz? Én is elég szőrös vagyok, majdnem minden hol pedig csak 15 éves vagyok :S nem tudok vele mit kezdeni, eddig még csak a lábam mertem leepilálni, de ott is fáj...sztem nem gáz.
2011. júl. 19. 16:19
2/6 anonim válasza:
Egyáltalán nem.Inkább ez,mint hogy azért aggódj hogy szőrös vagy.
2011. júl. 19. 16:20
3/6 anonim válasza:
Nem gáz, látszik, hogy igényes vagy. Csak sztem az epilátortól is ki fog pattogni, mert az sem kíméletes. Nem tudsz ahhoz az orvoshoz hamarabb elmenni? Vagy keresni egy másikat, aki hamarabb fogad?
2011. júl. 19. 16:32
4/6 A kérdező kommentje:
Hát nem,semmiképp.Hétfőn megyek,előbb háziorvos,aztán ő ahová beutal,az is lesz vagy 1 hónap mire kapok időpontot,aztán a vizsgálatok,meg a gyógyszerek se egyik napról a másikra fejtik ki a hatásukat.
Amúgy a gyantától úgy pattog ki,hogy nem csak utána közvetlen,hanem majdnem 1 hétig olyan mintha pattanásos lenne.Az epilátortól meg csak utána piros,aztán pár óra múlva szép lesz,a lábamon legalábbis.
2011. júl. 19. 16:37
5/6 anonim válasza:
Az epilátortól szerintem ki fog pattogni. De persze megpróbálni meg lehet. Bár én inkább a helyedben másfajta gyantákkal próbálkoznék. Cukorgyanta a legkíméletesebb, otthon is elkészíthető cukorból.
2011. júl. 19. 17:10
6/6 anonim válasza:
Majd írd már meg légyszi, hogy mit mondott az orvos! Nálam mellékvese problémára gyanakszanak, de nem volt pénzem tovább orvoshoz járni, talán majd később kiderül, hogy miért van ez. :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!