Nem nő a mellem! Mit csináljak?
Vannak kismellű és nagymellű nők.
Az élet szívás!
Mellesleg rengeteg kismellű nő is nagyon jól néz ki! Sőt!
Ezek a gének és sajnos tehetetlen vagy. Ha a neten látsz valami olyan reklámot, hogy mell nagyobbító tabletta és krém ne dőlj be mert káros is lehet, íz ilyenek általában hamisak.
Engem pl. nem zavar a kis mell, sőt előnyben tartom a többinél.
Ha meg nagyobb leszel eldöntheted akarsz-e szilikonos beültetést. Én viszont nem szeretem az ilyet látványban, vannak pasik akik igen, de vigyázz, csak megfontoltan!!!!
25/F
Ugyan,most komolyan ez a legnaggyobb problémád,hogy még "lapos" vagy???!!!
Nem kioktatásul,de inkább a tanulással foglalkozz!!Én sem azzal foglalkozom,hogy mennyit nő a mellem és az oszt.társaimnak mekkora van!!
A legfontosabb:NEM VAGYUNK EGYFORMÁK,VALAKI HAMARABB ÉRIK,VALAKI KÉSŐBB.A BIOLGIAI ÓRÁDAT NEM TUDOD IRÁNYÍTANI.ÉS NE IS AKARD!!!
Megnyugtatásul vannak nagyon sok "kis" mellű nő van,és szerintem sokkal szebb,mint azok akik olyan mintha betettek volna két sárgadinnyét!!!!
Nyugodtan pontozz le nem érdekel,de ez akkora baromság,mai világban minden 12-13 éves nagylánynak gondolja magát,de azt nem tudja,hogy a biológiai óráját nem tudja befolyásolni SEMMIVEL!!!
A kulcsszó: !türelem!
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!