Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Idézetek arra, h nem vagyok...

Idézetek arra, h nem vagyok erős, se kigyúrt, de legalább jó a testem?

Figyelt kérdés
2011. júl. 18. 21:19
1 2
 11/19 hot_kiss ***** válasza:

És azt gondolod, hogy csak az idézettel nem rajulsz?

Én is tudom, hogy sok a felfújt fehérjeporos állat, de jobb ha Te csak eksönbe mutatkozol és nem állsz be a heringülni a sok csírához (;

2011. júl. 18. 21:52
 12/19 A kérdező kommentje:
akkor azt mondod h ne rakjak ki olyan képet? msn en van és meglepődött egy csaj h milyen jó alakom van, mert nem gondolta volna, és kíváncsi volnék h hány lájkot kapok fb-n.. :D
2011. júl. 18. 21:55
 13/19 anonim ***** válasza:
77%

Rakd ki ezt:

"Hosszú haj, rövid ész, izomaggyal mire mész? 35-ös a karom, de a csajodat betakarom. Ingyom-bingyom táliber, a kockahas egy hányinger."

2011. júl. 18. 22:35
 14/19 anonim ***** válasza:

A legegyszerűbb - és a legnormálisabb -, ha nem raksz ki ilyen képet. Ennyi- okos embertől erre meg ne várjál idézetet, mert az okos emberek feltalálnak dolgokat, nem ezzel foglalkoznak... Akármit írsz a kép alá, akkor is gáz. Már maga a kép is amúgy.

22L

2011. júl. 18. 23:20
 15/19 anonim ***** válasza:

"Hosszú haj, rövid ész, izomaggyal mire mész? 35-ös a karom, de a csajodat betakarom. Ingyom-bingyom táliber, a kockahas egy hányinger."

ez jóóó...ezt rakd ki:D:D:D:D hahahaha:D

de amugy nem vagy komplett h ilyen idézetet keresel:D ennyi erővel én is kérek egy olyat, hogy ugyan kicsi a mellem de ezerszer jobban nézek ki mint nagymellü nőtársaim némelyike:D:D:D:D jajj istenem:D:D:D:Dhahahaha:D

22L

2011. júl. 19. 09:07
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
"Nem nézek ki olyan jól mint Brad Pitt, nem vagyok úgy kigyúrva mint Swarzi, de úgy nyalok mint Lessi"... xD
2011. júl. 19. 09:57
 17/19 anonim ***** válasza:
Gyúrni kéne menni kicsit mellre kicsit karra, satnya karizmomból még egy pofont kicsikarna, felkennék a falra, mindenkit akit látok, ezért is mondom, hogy gyúrni kéne srácok.
2011. júl. 19. 11:58
 18/19 A kérdező kommentje:
hát köszi mindenkinek :DDD nem rakok ki olyan képet, mert tényleg gáz.... de azért az idézetek odabasznak xD
2011. júl. 19. 14:12
 19/19 anonim ***** válasza:
Küldd el a képet privátban és megmondom hogy kirakhatod-e idézet nélkül:D
2011. júl. 25. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!