Idézetek arra, h nem vagyok erős, se kigyúrt, de legalább jó a testem?
És azt gondolod, hogy csak az idézettel nem rajulsz?
Én is tudom, hogy sok a felfújt fehérjeporos állat, de jobb ha Te csak eksönbe mutatkozol és nem állsz be a heringülni a sok csírához (;
Rakd ki ezt:
"Hosszú haj, rövid ész, izomaggyal mire mész? 35-ös a karom, de a csajodat betakarom. Ingyom-bingyom táliber, a kockahas egy hányinger."
A legegyszerűbb - és a legnormálisabb -, ha nem raksz ki ilyen képet. Ennyi- okos embertől erre meg ne várjál idézetet, mert az okos emberek feltalálnak dolgokat, nem ezzel foglalkoznak... Akármit írsz a kép alá, akkor is gáz. Már maga a kép is amúgy.
22L
"Hosszú haj, rövid ész, izomaggyal mire mész? 35-ös a karom, de a csajodat betakarom. Ingyom-bingyom táliber, a kockahas egy hányinger."
ez jóóó...ezt rakd ki:D:D:D:D hahahaha:D
de amugy nem vagy komplett h ilyen idézetet keresel:D ennyi erővel én is kérek egy olyat, hogy ugyan kicsi a mellem de ezerszer jobban nézek ki mint nagymellü nőtársaim némelyike:D:D:D:D jajj istenem:D:D:D:Dhahahaha:D
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!