Idézetek arra, h nem vagyok erős, se kigyúrt, de legalább jó a testem?
Figyelt kérdés
2011. júl. 18. 21:19
2/19 A kérdező kommentje:
de most kajak nem vagyok izmos, de van rajtam és jó alakom van, és ezt nem ogóbol mondom... és erre kéne idézet
2011. júl. 18. 21:24
3/19 anonim válasza:
Rajcsi vagyok nemvitás, dugjá össze more má!
4/19 A kérdező kommentje:
srác vagyok te fasz
2011. júl. 18. 21:30
5/19 hot_kiss válasza:
A rajcsisat adom. XD
Egyébként meg most erre minek kellene idézet? HA ennyire büszke vagy rá, akkor ne takargasd, de ne is villogj vele és kész. Mit kell ebből annyit kihozni?
6/19 A kérdező kommentje:
sok ismerősöm rak ki félmeztelen feszülős képet, én meg azon gondolkozok, h énis rakhatnék, de nem akarok rajulni, mert tudom h vannak nálam izmosabbak is... szóval nekem átlagos alakom van, de vagyok lapos kis kocka izé... nah és a kép alá írnám azt az idézetet, h *urvára nem vagyok izmos, tudom is jól, de nem azért tettem ki a képet, hanem csak úgy h lássák h na xD nem vagyok puhány bokszoló
2011. júl. 18. 21:40
7/19 A kérdező kommentje:
*nem vagyok lapos...
2011. júl. 18. 21:41
8/19 hot_kiss válasza:
De most őszintén tesó. Erre milyen idézetet akarsz találni? Én, mint csaj csak tudnám. És ha kigyúrt, ha nem, egy jó testtől tudnak olvadni a csajok. Még én is. Pedig tagadom. És nem a kigyúrt tápkockák az eseteim. (;
9/19 A kérdező kommentje:
nahát igen.. nekem azért kéne vm idézet vm okos embertől, h ha elolvassák a hülye nyomorékok, akiknek porból áll a vacsorájuk, és ne tudjanak beszólni vm hülyeséget h mit rajulok 35 ös karral, meg ilyenek... szóval csak lássák h nem az izom számít, szóval ha verekednének akkor szarra se mennek az izommal, ha nem tudnak :S
2011. júl. 18. 21:48
10/19 A kérdező kommentje:
az a helyzet h én is feszítek a képen, mikor nem duzzadok az izmoktól, és azért nem akarom h beszóljanak h mit akarok én itt xD de sokan mondták h jó alakom van... és meg akarom osztani a 900 ismerősömmel facebookon :D csak nem tudom mit reagálnának rá, h milyen kis feszülős görény vagyok... szal azért kéne vm idézet :D
2011. júl. 18. 21:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!