Lányok! Ti hogyan és milyen sűrűn szőrtelenítetek odalenn? (A többi lent. )
Napi kapcsolatban vagyok barátommal és szeretnék mindig sima lenni, de nem megy. Egyelőre borotvát használok, de gyakran "kipattogok", akkor meg az a baj...
Szőrtelenítő krémet vagy gyantacsíkot is használtam már, de annál mindig várni kell, hogy kellően megnőjenek a szőrszálak.
Epilálásnál meg benő a szőrszál tudtommal.
Írjátok le légyszi, hogy ti melyik technikával meddig maradtok szőrtelenek? Tapasztalatokra lennék kíváncsi.
Ti hogyan oldjátok meg intim területen a szőrtelenítést?
És hogyan borotválkoztok ott úgy, hogy ne "pattogjatok ki"? Tényleg nem szabad a szőrszálat növekedési iránnyal szemben borotválnunk?
A szőrnövekedést lassító krémekről mit tudtok? Tényleg szteroidok vannak bennük? Arra gondoltam borotvát és ilyen krémet használnék, de ha szteroidos, akkor kilőve...
Köszönöm az eddigi válaszokat! Mindenképpen hasznos, hogy mások tapasztalatait olvashatom.
Egyelőre kipróbálom az epilálást, de esetleg várok még tapasztalatokat. Majd eldől, ez a módszer beválik-e.
Köszönöm a segítséget! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!