Lányok! Hol szőrtelenítetek? Mivel?
hónaljamat borotvával meg a lábamat gyantázom
14L
Én mindenhol gyantáztatom(kar,láb,comb,hónalj,fazon)
Egyszer(!!) a hónaljamról leszedtem borotvával és mikor mentem kozmetikushoz megjegyezte,hogy milyen durván jött ki most a szőr az amúgy alig szőrös hónaljamon.És csak egyetlenegyszer borotváltam le!A gyantát ajánlom neked mindenféle képen.
Lábamat borotválom vagy epilálom (a combomat csak tavasztól kora őszig szőrtelenítem, utána már csak ritkán).
A hónaljamat borotválom. Most gyűjtöm a bátorságot, hogy délután nekirugaszkodjak egy láb epilálásnak. A közeljövőben a hónaljamon is ki fogom próbálni az epilátort.
Intim részt csak fazonírozom többnyire. Néha borotválom, de inkább csak rövidre vágom.
16/L
Lábszáramon, combomon, bikinivonalamon, hónaljamon, karomon epilátorral.
15/L
Én most kezdek áttérni az epilátorra, eddig borotváltam.
Tegnap kipróbáltam a hónaljamon is az epilátort, na azt nem ajánlom senkinek.. nagyon fájt és vérzett is, azóta is vörös a hónaljam mint a pecsenye. Tehát az érzékenyebb területre nem ajánlatos az epilátor, ha eddig borotvát használtál és nem gyantáztál/ epiláltál rendszeresen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!