Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek szép vagyook? Képlent

Szerintetek szép vagyook? Képlent

Figyelt kérdés
[link]
2011. júl. 16. 22:47
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%
FAKEE
2011. júl. 17. 02:03
 22/36 anonim ***** válasza:
"Ez a ->kérdező<- egyértelműen csak kitaláció"
2011. júl. 17. 02:32
 23/36 A kérdező kommentje:
nem.én vagyok a képen is!
2011. júl. 17. 08:08
 24/36 anonim ***** válasza:

Pedig már reménykedettem, hogy csak cikizteti akarsz valakit.

Nagyon vigyázz a pasikkal, mert különben nagyon rosszul jársz!!!!!!!!!!!

2011. júl. 17. 08:17
 25/36 anonim ***** válasza:

hát pedig a képen értelmes lányt látok

na mindegy, szerintem az orrod aranyos, valahogy ez jut eszembe és igen szép vagy

2011. júl. 17. 09:32
 26/36 anonim ***** válasza:

szerintem szép,és ne törődj a nagy orral,nekem is ilyen rihanna tipusú van,és büszke vagyok rá :)

16/L

2011. júl. 17. 10:25
 27/36 anonim ***** válasza:
És miért baj az, ha valakinek szélesebb az orra? Az összképet kell nézni, hogy az orr hogy aránylik az arc többi részéhez, és az összképet tekintve szerintem szép vagy! És a humorod is jó! Nem te vagy a szőke, hanem azok, akik enm tudták felfogni hogy csak szívatod őket :D.
2011. júl. 17. 12:38
 28/36 anonim ***** válasza:
Én örülnék neki ha csak szívatna. És mondjuk visszanézve lehet is hogy így van. De akkor egy "vadállat". ;)
2011. júl. 17. 12:48
 29/36 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, kül nekem is jó a humorom, és nekem is széles az orrom, mégis szépnek mondanak idegen emberek is, olyanok is, akik először láttak (szóval nem elfogultak). Ennek ellenére mégis rondának látom magam sokszor (a suliban piszkáltak és ez maradt meg bennem nagyon mélyen), önbizalmam pedig kb -1. Pasim is csak egy volt, pedig 23 vagyok, egyszerűen elzavarom őket magam mellől mert ugy érzem, ugyis találnak majd jobbat bla bla. Nem megy a tartós kapcsolat, csak jól esik hogy csapják a szelet, de közel engedni magamhoz őket nem merem. Ez rossz, ezen dolgozom épp, hogy megváltozzon! Ugyanis szeretnék végre egy aranyos fiut magam mellé :). Viszont a komplaxusaim nem akadályoznak meg a bohóckodásban, ezt sokkal jobban díjazzák az emberek! Mindenki felé nyitott vagyok, aki csak szeretne dumálni, szeretek barátkozni. Szerintem ilyen humorral neked sem lesz gond pasit találni, nekem nem lenne az :). És ugye a belső a fontosabb, mert a külső nem minden. De emellett megerősítem azt is, hogy szerintem jól nézel ki, szóval ez is még egy plusz.
2011. júl. 17. 12:51
 30/36 anonim ***** válasza:
nem és még buta is vagy
2011. júl. 17. 12:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!