Hogy nézek ki 10-es skálán?
Nem akarom ide ki tenni a képemet, de ha írsz kommit akkor elküldöm e-mailba és akkor pontoznád.
Köszi
Bõrtípus szerint alapozó és púder választás:
Zsíros bõrre: Felesleges faggyútermelést szabályozóü mattító alapozó és púderre van szüksége az ilyen bõrrel rendelkezõekek ,hiszen ez megakadályozza egész napra a zsíros csillogását a bõrnek.
Száraz bõrre: hidratáló apalozót válasszon, amely ellátja nedvességel a kiszáradásra hajlamos bõrt.
Kevert bõõre : Olajmentes hidratáló alapozó.
NOrmál bõrtípusnak : Ajánlott vitaminokban gazdag ,fényvédõs alapozót használnia.
Helyes használat :
Megtisztított, hidratált bõrre vidd fel az alapozót ujjbeggyel, szivaccsal vagy alapozóecsettel. Egyenletesebb hatást érhetsz el, ha apró pöttyöket teszel az arcra, majd ezeket simítod el az orrtól, irányából kifelé haladva.Jobb ha egyszerre használod az ujjad és a puha szivacsot.
Próbáld meg elõbb a szivaccsal , és utána az ujjadal simítsd el a kis hibákat amiket a szivacs hagyott.
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:22 <-- ez vagyok én.
Szóval, szerintem kb. 15-17 éves vagy. 10-es skálán mondjuk 6-os, szerintem jó a hajad, erről talán annyit, hogy jobban állna, ha megnövesztenéd. Nem tudom mennyire sminkelsz, de maradj a természetes sminknél, mert az illik hozzád. Jól állnak ezek a színes ruhák, szerintem ezen ne változtass.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!