Hogy nézek ki 10-es skálán?
Figyelt kérdés
Nem akarom ide ki tenni a képemet, de ha írsz kommit akkor elküldöm e-mailba és akkor pontoznád.
Köszi
2011. júl. 16. 13:31
31/59 Aaron16 válasza:
:)) Sziaa! Megnéztem a képeidet..hát szerintem az első az tényleg nem lett valami jó.. Igenn nekem a hajad nem nagyon tetszik, a fufru az tényleg jól állna neked, és lehetne egy kicsit hosszabb a hajad is.. de viszont a második kép az már sokkal jobb lett.. :) a szemed az tényleg szép :) és az arcod az áltagos.. szerintem olyan 10/5-6 között.. én olyan 14-évesnek tippellek =)..
32/59 A kérdező kommentje:
Kösszi!
Megfogadom a tanácsokat!
És lehet beválalom a frufrut is:)
2011. júl. 18. 01:33
34/59 anonim válasza:
10/9, 15-nek nézlek es talan kicsit emelhetnél súlyokat a karodra... és ne használj ennyi alapozót :)
(e-mailes)
35/59 A kérdező kommentje:
Nem használok alapozót..egyáltalán soha..
Nem sminkelem magam, mert nem is tudom..
2011. júl. 23. 22:56
36/59 anonim válasza:
ez esetben pudert kellene használj... valamitöl nagyon csillog a böröd :|
39/59 A kérdező kommentje:
És, hogy kell púdert választani?
2011. júl. 24. 18:48
40/59 anonim válasza:
Szerintem 10/6 és kb 16 lehetsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!