Fiúk. Milyen ez a test? NEM AZ ÉN TESTEM!
Facebookról szedtem a képet le, mert mindenki mondta,hogy mennyire szép a teste. Szerintem nem épp annyira. Szerintetek?
Kép : [link]
20:57 vagyok:).
ahogy már egyszer írtam ismerem élőbe,és nagyon jó csaj.
Csak épp annyi,hogy 13 éves,vagy 14. na mind1 még megkérdem a haveromtól:D. Szóval nincs amiért a mellek miatt oltani:)
tegnap 11:09
Miről beszélsz, én leírtam tisztán legyen feszes formás, nem kell nekem lógó tejcsárda.
Ahogy meglátnak itt az emberek egy csinos testalkatú lányt rögtön jönnek a megjegyzések hogy "úgyis el fog hízni"
Ez szép hogy ennyi jóstehetség van kishazánkban csak azt nem értem hogy akkor miért nincs minden héten Lotto 5-ös? :)
Még annyi hogy ez a lány csinos, feszes, és igenis sportos testalkatú, nincs egy deka lötyi része sem, ellentétben azokkal akiknek már 13 évesen narancsbőrös a combjuk.....ugyanis a narancsbőr rohadtul nem korfüggő, ha most nincs neki lehet hogy mákja lesz és később sem lesz, majd ha igen akkor tesz ellene.
Nem mindenki csücsül zsírcsomókon és fikázza ám azokat akiken nincsen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!