Fiúk. Milyen ez a test? NEM AZ ÉN TESTEM!
Facebookról szedtem a képet le, mert mindenki mondta,hogy mennyire szép a teste. Szerintem nem épp annyira. Szerintetek?
Kép : [link]
nem éppen nőies szerintem, de nem szidni akarom.(nem arra gondolok, hogy nincs melle...) én olyan 14-15 nek tippelném a csajt, de tényleg fog még hízni, és látszik, hogy nem erőlteti túl magát sportolás terén.
Lány voltam, remélem nem gond.
"pár év alatt jól fel fog szaladni rá néhány kilo"
Szerintem menj el jósnak, ha ezt ennyire tudod egy vadidegenről, egyetlen kép alapján.
nem jóslás kérdése =) biológia. amúgy meg persze, nem tudhatom mit fog csinálni a köv pár évben. de nézd meg a 14-15 éveseket. ilyen az alakja mindnek szinte. 4-5 év és előjön a narancsbőr, 'löttyedt' fenék stb annál aki már kamaszkorban nem kezd el foglalkozni evvel. és mivel ő nem tűnik túl sportosnak ezért valszeg elő fognak nála is jönni ezek a gondok. pl én egy olyan embert sem ismertem akinek ebben a korban narancsbőre lett volna de 20 év felett a nők többségének megvan
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
13:13
Nekem nincs narancsbőröm, pedig nem is sportolok :P
Meg hát ugye a pasik úton-útfélen azt hangoztatják, hogy nem a külsőre buknak, azok a nők. Mit nekik egy kis narancsbőr, vagy pár kiló felesleg, ugyebár. Jó duma.
De remélem, ha a képen látható lány komoly sportlolásba kezd, akkor senki nem sértődik meg ha cserébe nem egy löttyedt fenekű sörhasú pasit választ, és nem róják fel neki, hogy számít neki a külső!
én 198 cm vagyok és 56 kiló.Mindig mondom hogy kövér vagyok,és le akarok fogyni,most kezdtem el fogyózni.Erre mindenki azt mondja"jó vagy ahogy vagy,hogy akarsz te kinézni?" hát pont igy,hibátlan teste van :S és igen irigy vagyok
16/L
"én 198 cm vagyok és 56 kiló"
Ezt ugye csak nagyon elírtad???
Ezt a csajt ismerem:o. Nem csak a teste nagyon jó,hanem gyönyörű. Ha élőbe meglátnátok, garantáltan nem fikáznátok itt! Csak sok irigy csaj az ilyeneket teszi fel.
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!