Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hasonlítok eléggé Ville...

Hasonlítok eléggé Ville Valora, sztetek ez jó?

Figyelt kérdés
Szerintem igen :)
2011. júl. 15. 23:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Akkor téged kérlek karácsonyra.
2011. júl. 16. 00:54
 12/16 anonim ***** válasza:

A külseje annyira nem jön be, de azt csinálhatna velem, amit akar, amíg énekel. Rettentően bejön a hangja.

A külseje meg ezeken a képeken tetszik, ahol véletlen férfinak öltözött:

[link]

[link]

2011. júl. 16. 08:35
 13/16 anonim ***** válasza:
szííívdobogtató:$
2011. júl. 16. 12:43
 14/16 anonim ***** válasza:

a neve tényleg béna ,de olyna hülye hogy nem vágatja le a haját tüsire és nem jár normális ruhákban és sminkeli magát,mert arcra szerintem nem csúnya,főleg amit belinkelt az utcsó hozzászóló az első kép jó csak az a bozont!

kérdező:D lehet hogy csak te hiszed azt hogy hasonlítasz rá,képet rakj fel

2011. júl. 16. 14:52
 15/16 A kérdező kommentje:

Nem teszek fel képet, bocsi... Ám mondták már mások is, hogy hasonlítok rá, különböző személyek. Elég karakteres az arcom van, akárcsak neki, szintén kicsi az orrom, zöld a szemem, még az alakja is hasonlít, csak annyi, hogy nekem hosszabb a hajam, váll alattig ér. De itt van Ville rövid hajjal: http://www.youtube.com/watch?v=3nYPaJGl0ao&feature=related

Sztem hamarosan én is le fogom vágatni (de nem miatta, csak kell egy kis változatosság :P) :P

2011. júl. 16. 15:00
 16/16 A kérdező kommentje:
Sztem neki meg a magyar nevek közül lenne szintén olyan, amit bénának találna- nekünk az övé furcsa, neki lehet a mienk. Ja és nem sminkelek, azt csak az igazi művészek (férfi esetében) tehetik meg. Az emberek igy is szeretik őket!
2011. júl. 16. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!