Szerintetek nagyon dagadt vagyok?
2011. júl. 15. 17:50
41/63 anonim válasza:
nekem sincs, de már egyre növelődik. járj el csajbarátokkal bulizni ,iszogatni ,nagyon fel tud dobni az ilyen :D
42/63 anonim válasza:
én nem vagyok kíváncsi rád, de +kérdezhetem h mért nem válaszolsz a privikre?[amiket mások írtak..]
43/63 anonim válasza:
Növeljétek csak az egoját...:)
44/63 anonim válasza:
Szia!
Női szemmel nézve csinos vagy. Nem kell aggódnod.
45/63 anonim válasza:
Cse-szd meg, ha ennyira zavar, akkor miért sajnáltatod magad ? Menjél, sportoljál !
Amúgy meg megsúgom, hogy rohadtul nem vagy kövér, de te is tudod magadról.
46/63 A kérdező kommentje:
18:18: én neked már nem írom le mégegyszer........
Azért nem válazolok mert nem azért írtam ki a kérdést.
A többieknek meg köszi tényleg:)Jól esnek azok amiket mondtok!
2011. júl. 15. 18:22
47/63 A kérdező kommentje:
írtam hogy kézizek..De nm is értem miért irom le 5×
2011. júl. 15. 18:24
48/63 A kérdező kommentje:
mert te tudod hogy mit érzek.Tudjátok milyen szar ilyen alakkal????? És főleg úgy hogy még sportolok is és egy gram nem megy le???Összevissza fogyókúrába meg nem kezdhetek mert pajzsmirigy túlműködésem van.Csak orvosi diétával.
2011. júl. 15. 18:27
49/63 anonim válasza:
Elhiszem, de ha ilyen vagy akkor ez van. Az önbizalmad tényleg kevés, de majd elmúlk idővel.
50/63 anonim válasza:
milyen csinos meg jó alak? jesszus, az első képnél igen csak kilóg a felesleg.. a gatya gondolom elszoritja de kell is neked követned a csőnacis divatot, a feneked egész jó, a lábad is elég husis.:) van mit dolgozni, hajrá. 17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!