Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek nagyon dagadt vagyok?

Szerintetek nagyon dagadt vagyok?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Nagyon gusztustalan??ŐSZINTÉN

2011. júl. 15. 17:50
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 anonim ***** válasza:
Egyszer már feltettél képeket magadról csak azokon még volt nadrág is. Írtam is neked priváton csak nem írsz vissza. De hát ha nem akkor nem, pedig szívesen megismerkedtem volna veled. Amúgy nincs semmi gond az alakoddal, nagyon is szép. Biztos sok pasi fordul meg utánad, meg ha nagyon vídám lány vagy akkor biztos flörtölgetnek veled.
2011. júl. 15. 18:10
 32/63 anonim ***** válasza:

Miskolchoz képest milyen messze laksz ?

am sztem rendben vagy;)

33/63 anonim ***** válasza:

a sok fogpiszkáló a ronda nem ez...

am súlyod ,magasságod?

34/63 anonim ***** válasza:
írj egy privátot , majd én adok neked önbizalmat :P
2011. júl. 15. 18:11
 35/63 anonim ***** válasza:
sztem ha megismerkedsz vkivel(elkezdeni nehezebb mint fenntartani az állapotot) akkor nem fogja zavarni hogy nem vagy modellalkat. d e ha zavar csinálj edzést azt jó leszel pár hnap múlva ;)
 36/63 A kérdező kommentje:

keversz valakivel:) Most raktam először.

Amásik meg hogy ha nem olvastál volna előre akkor most mondom hogy nincs önbizalmam,de nem nagyon zavar ha valaki ilyeneket mond mert hát mindenki magából indul ki

37/63 anonim ***** válasza:
Ám én is Debrecen fele lakomXD
 38/63 anonim válasza:
irtam én is privátot, válaszolj plz :)
2011. júl. 15. 18:12
 39/63 A kérdező kommentje:
írtam hogy debrecenbe..:)De nem írok senkinek privátot mert nem azért tettem fel a kérdést..:) Bocsi
 40/63 anonim ***** válasza:
Neked is csak a hasad hájas egy kicsit, ahogy látom... nekem is ilyen, de onnan meg már nem tudok fogyni, már néha a bordáimat is meg lehet számolni, annyira látszanak, de a hasam nem lesz laposabb, max ha pár napig nem eszek semmit, csak joghurtot, meg rengeteget iszom. Az meg ugyebár nem egészséges a fejlődő szervezetek. 15/L
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!