Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan lyukasszam ki a fülem...

Hogyan lyukasszam ki a fülem itthon?

Figyelt kérdés
akarom mondani rendes túvel meglehet?előtte jegezzem le v h?
2011. júl. 15. 09:34
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

inkább bízd szakértőre

begyulladhat,belázasodhatsz stb

2011. júl. 15. 09:39
 2/16 Lonelinessandpain ***** válasza:
Én hegyes végű gyógyfülbevalóval csináltam,nem lett tőle semmi bajom :)
2011. júl. 15. 09:43
 3/16 Lonelinessandpain ***** válasza:
azt kihagytam,hogy mindenféleképpen fertőtleníts!
2011. júl. 15. 09:45
 4/16 anonim válasza:

Én anno gyógyszertárban vehető steril tűvel csináltam magamnak 2x3 lyukat a fülembe.

Fertőtlenítsd le előtte!

De szerintem igazán nem drága ha "szakemberrel" csináltatod! Szebb lesz (már amelyik jól csinálja - barátnőm most lövetett 2 lyukat, és elég máshol van a két fülén-), és gyorsabban is megcsinálja!

2011. júl. 15. 09:55
 5/16 szamóca.. ***** válasza:

injekciós tű a legjobb, kb 10 forint maximum.

fertőtlenítheted előtte.. lkohollal vagy ha nagyon nincs más parfümmel.

2011. júl. 15. 09:58
 6/16 anonim ***** válasza:
Micsoda fájdalomtűrő emberkék vannak itt:D Én nem lennék képes rá, hogy magam csináljam...Miért nem mész el belövetni?
2011. júl. 15. 10:18
 7/16 anonim ***** válasza:
egyik barátnőm anno a köldökét szúrta át magának
2011. júl. 15. 10:28
 8/16 anonim ***** válasza:
A köldökátszúrós nagyon okos volt. Azt sem tudja milyen mélyen kell szúrni. Egyszer az én ismerősöm is megcsinálta. Azóta mindenféle betegsége van...hasügyileg:S Kozmetikus kb 1000Ft-ért megcsinálja. Ha te csinálod, és valami bajod lesz akkor az utókezelés ennél sokkal drágább!!!!
2011. júl. 15. 10:51
 9/16 anonim ***** válasza:
En nem tudom,de szerintem nincs sok ertelme hogy te csinald magadnak. Inkabb bizd egy szakertore. Manapsag nem kerul sokba.
2011. júl. 15. 11:19
 10/16 x) ***** válasza:
Keresztanyám régebben elkezdte magának tűvel de csak az egyiket bírta annyira fájt neki szóval inkább nem ajánlom senkinek már csak a fájdalom miatt se. Amúgy én 1200 forintért lövettem magamnak..
2011. júl. 15. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!