Lányok, nektek nem lesz egyre több használat után foltos, elhasznált, a bugyitok "ott", nem megy tönkre azon a részen a textilfelülete?
A bugyikat nem tervezik hosszú életűre. Ha nem dörzsölődik ki, a gumi megy szét előbb-utóbb.
Nekem télen a vastagabb, passzos farmerek teszik tönkre (befogják, kibolyholódik).
Jobbat nem tudtam, mint hogy külön vannak a "mindennapos" bugyijaim, és külön amiket a "barátomnak tartogatok". De 1 évet még így se éli túl mind...:S
Nekem csak nagy sokára lettek elhasználódva "ott". Van pl. olyan tangám is, ami már 7 éves és még mindig felveszem, de már kicsit kinyúlt és elhasználódott, de nem vészesen, simán fel lehet még venni és imádom!
27/N
Banyek, ezt hogy csinálod ?
Vagy nagyon sok bugyid van és ritkán kerül sor mindegyikre ?
11:52-es vagyok:
Igen sok bugyim van, másrészt pedig nem mindig koszolódik be annyira, hogy annyira dörzsölgetni kelljen "ott". :)
Nekem nem használódnak el ott.
A legtöbb bugyim több mint 4 éves...
de mivel fehérfolyásom több mint átlag, ezért használok tisztasági betétet, lehet hogy az védi úgymond..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!