Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ötleteket szeretnék körömdíszí...

Ötleteket szeretnék körömdíszítéshez! (? )

Figyelt kérdés
Mostanában kreatívkodok, és vettem matricákat meg körömlakkokat,kövecskéket. Küldenétek néhány (akár saját!!!) tippet? Nem műkörömre,mert többnyire csak olyan ötleteket találok! :)
2011. júl. 14. 00:45
 1/3 anonim ***** válasza:
50%
2011. júl. 14. 03:07
 2/3 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok :)) Legutóbb, amikor müvészkedtem, ilyen körmöt csináltam:

egy barackszínü lakkal lekentem körmeimet( bármilyen világosabb szín jó)

a körmeim végére egy kb fél centi vastag vonalat húztam fehér lakkal(ne legyen vastagabb, mint a körmöd fele )

a fehér részen olyanra csináltam a körmöm, mintha Tigrismintás lenne. Keress rá google-ben, hogy 'tigrismintás köröm', onnan lemásolhatod. A csíkokat fekete, körömdíszítö lakkal csináltam, mindkét oldalon 2-2-t.

a barackszínü részen fogpiszkálóval pöttyöket csináltam. egy papírra fehér lakkot csepegtettem, és belemártottam a fogpiszkálót. a pöttyöket mindig felül kezdtem, és körmöm jobb ívét követtem, tehát nem az egész körmömet pöttyöztem, hanem csak a jobb oldalon, ívesen egymás mellé 2-2-t raktam. a bal kezemen pedog a bal oldalon csináltam meg.

a végén pedog átlátszó lakkot használtam.

Nagyon jó lett a körmöm, mindenkinek nagyon tetszett. mivel hosszabb körmöm van, azt hitték, mükörmöm van. :)

Pont ma festem manikürözök, egy nagyon szupi lakkot használok az essence-töl. a neve nail art cracking. van egy fekete top coat és egy pezsgöszínü base colour. nagyon jó, még csak az egyik körmömön próbáltam ki, ma festem ki elöször. elöször kifestem a pezsgöszinüvel a körmeimet, várok 5 perxet,majd rákenem feketét is. a fekete lakk pár másodperc mulva elkezd betörni. nézz utána, ird be a keresöbe h cracking nail art. nagyon jól néz ki.

remélem, segitettem! 15/L

2011. júl. 14. 08:23
 3/3 A kérdező kommentje:

Huhh..így ébredés után nehéz elképzelni! xD

De megpróbálom az ötleteidet,mindenképp! :)

Ha tudtok képet is linkelhettek!!

2011. júl. 14. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!