Mennyire jön be neked egy ilyen alak? (női, képpel)
Figyelt kérdés
Tipikus Veronika testalkat (ugyanis engem így hívnak :D )
Kiköpött ilyen az alakom. (rövid "van mit fogni rajta" lábak,széles csípő,közepes,de inkább lehet,hogy kicsinek mondott mellek,fentről vékony kar,kicsit kiálló kulcscsont...)
Talán lehet,hogy egy nagyon kicsivel nagyobb a hasam.
Lányok elfogadnátok?
Fiúk tetszik?
Köszi előre is :)
2011. júl. 13. 17:29
11/17 anonim válasza:
Átlaghoz képest elég jó női testalkat, de én mégsem szeretnék ilyen lenni.
14/17 anonim válasza:
én a hajáért ölni tudnék:D neked még hiányzik az iylen hosszúsághoz 10 centi,de már alakul:D
a testalkatommal megvagyok elégedve,vékonyabb vagyok szal el nem cserélném erre:D
16/17 anonim válasza:
nem rossz, de lehetne vékonyabb.
17/17 anonim válasza:
Én piszkosul díjaznám, ha így néznék ki!!! Én mondjuk vékonyabb vagyok, 160 cm és 48 kiló, de hófehér a bőröm, és nem fog meg a nap se, a mellem pedig melltartót sem érdemel, a legkisebb is nagy. Örülj neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!