Mit csináljak a bikinivonalammal? Irtó ronda.
Figyelt kérdés
Múlthéten először leborotválta,jól be is gyulladt tőle a bőröm,aztán leepiláltam,de így is nagyon csúnya.Az egész tiszta szőrbenövés,van amelyiknek fehér a közepe,azt ki tudom nyomni,de nagyon vérzik.Viszont a legtöbb ilyen óriási,nagy,piros,kinyomhatatlan,és fáj nagyon.Vannak olyan szőrszálak is amik meg a bőröm alatt nőnek,és látszik,hogy ott fekete,de ha kipiszkálom csak még sebesebb lesz.Vagy szedjem ki,aztán majd begyógyul?Jövő hét szombatra kéne hogy szép legyen.2011. júl. 13. 16:34
1/2 anonim válasza:
borotválkozás utáni géllel próbáld kenni.És inkább gyantáztasd,ha ilyen érzékeny a bőröd.
2/2 anonim válasza:
én is akárhányszor próbáltam leborotválni ilyen lett, de kb. egy hét alatt elmúlt úgy, hogy nem kentem rá semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!