Szerintetek ki a szebb, Nina Dobrev vagy Dianna Agron?
2011. júl. 13. 14:18
21/24 anonim válasza:
Az egyértelmű hogy mind a ketten nagyon szépek!!!
Dianna nagyon szép,szép a szeme a haj és nagyon szép a mosolya!!!
Nina is nagyon szép,szép neki is a mosolya,a szeme, szépek a mellei is.A haja,és szép barna!!!
Nekem Nina Sokkal jobban tetszik!!!
És nem tudom hogy ki írta aszt hogy olyat mint Nina talál
az utcán mert olyan szépet mint Nina olyat biztos hogy nem!!!!!
23/24 Neszi Petra válasza:
Mindkettőt imádom!! Amikor elkezdtem a vámpírnaplókat Ninában még semmi különlegeset nem láttam, de amikor Katherinet is elkezdte játszani rengeteg önbizalom mutatkozott és egyre szimpatikusabb lett, mostmár imádom egyik példaképem, nagyon gyönyörű csak sajnos a Tvd-ben nem adnak rá túl sok színes ruhát a való életben sokkal stílusosabb. Gyönyörű egy egyéniség!! Dianna a Glee-ben az 1.szereplése után megfogott a kisugárzása, egyszerűen elképesztő:) Én feliratosan is kezdtem el nézni a hangja ahogy beszél az is különleges. Szóval mindkettőjük egy kincs.:)
24/24 anonim válasza:
Ízlés kérdése, nekem Nina jön be!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!