Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek ki a szebb, Nina...

Szerintetek ki a szebb, Nina Dobrev vagy Dianna Agron?

Figyelt kérdés

És melyik részük a legszebb?

Dianna

[link]

Nina

[link]

2011. júl. 13. 14:18
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
nekem dianna jobban tetszik, de mind a ketten nagyon szépek :)
2011. júl. 13. 15:27
 12/24 anonim ***** válasza:
Dianna
2011. júl. 13. 15:34
 13/24 anonim ***** válasza:

Dianna, mint átlagos? Szerintem egyáltalán nem. Olyan angyalarca van (: Nina meg rettenetesen sovány, a karjai olyanok mint a fogpiszkálók :S Az arcára nem mondom hogy átlagos, de nekem nem tetszik. Ez az a típus, aki valaki szerint gyönyörű, valaki szerint meg csúnya. Én az utóbbira szavazok.

Szóval egyértelműen Dianna.

2011. júl. 13. 17:40
 14/24 anonim ***** válasza:

Osztom a 14:28-es válaszoló véleményét.

Tény,hogy Nina is gyönyörű,viszont nekem ő amellet,hogy tényleg szép olyan semmilyen ha ránézek a képekre. Olyan uncsi,és túl kislányos arcú.

Viszont Diana képei majd szét robbannak a kisugárzástól,ami ugye nagyon fontos.

Emellett szép az arca,bájos,ha kell kislányos a mosolya,ha kell olyan mint egy amazon (lásd. a 3-ik képen).

Nagyon szép kis vigyori nő.

Nálam ő a nyerő.

18L

2011. júl. 13. 18:01
 15/24 anonim válasza:
Nina
2011. júl. 13. 18:42
 16/24 anonim ***** válasza:

UU én nem tudok közöttük választani mind kettőjüket nagyon szeretem, és mindkettő gyönyörű csak teljesen máshogy néznek ki ezért nem is tudom összehasonlítani őket.

Nekem mindkettő<3

2011. júl. 13. 19:49
 17/24 anonim ***** válasza:

az első az mind ugyanaz a csaj?:-O

a legelső képen néz ki a legjobban.talán ő a szebb,de mindkettő szép a maga nemében.

2011. júl. 13. 21:30
 18/24 anonim ***** válasza:
nina dobrev nekem szebb,neki van csípője,melle csak a lába kicsit vákony,de a feje és a haja kárpótolja ezt:)
2011. júl. 13. 23:38
 19/24 anonim ***** válasza:
Úú, Nina, tetszik úgy ahogy van, az is, hogy mostanában ennyire izmos, csak lehetne picit vastagabb.
2011. júl. 14. 06:45
 20/24 anonim ***** válasza:
nina egyértelmű
2011. dec. 21. 14:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!