Szerintetek ki a szebb, Nina Dobrev vagy Dianna Agron?
Dianna, mint átlagos? Szerintem egyáltalán nem. Olyan angyalarca van (: Nina meg rettenetesen sovány, a karjai olyanok mint a fogpiszkálók :S Az arcára nem mondom hogy átlagos, de nekem nem tetszik. Ez az a típus, aki valaki szerint gyönyörű, valaki szerint meg csúnya. Én az utóbbira szavazok.
Szóval egyértelműen Dianna.
Osztom a 14:28-es válaszoló véleményét.
Tény,hogy Nina is gyönyörű,viszont nekem ő amellet,hogy tényleg szép olyan semmilyen ha ránézek a képekre. Olyan uncsi,és túl kislányos arcú.
Viszont Diana képei majd szét robbannak a kisugárzástól,ami ugye nagyon fontos.
Emellett szép az arca,bájos,ha kell kislányos a mosolya,ha kell olyan mint egy amazon (lásd. a 3-ik képen).
Nagyon szép kis vigyori nő.
Nálam ő a nyerő.
18L
UU én nem tudok közöttük választani mind kettőjüket nagyon szeretem, és mindkettő gyönyörű csak teljesen máshogy néznek ki ezért nem is tudom összehasonlítani őket.
Nekem mindkettő<3
az első az mind ugyanaz a csaj?:-O
a legelső képen néz ki a legjobban.talán ő a szebb,de mindkettő szép a maga nemében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!