Szerintetek ki a legszebb ferfi es noi hiresseg ezen a Foldon?
Figyelt kérdés
2011. júl. 13. 09:31
31/36 anonim válasza:
32/36 A kérdező kommentje:
Koszi neked is utso....Aranyos vagy! Sze estet kivanok mindenkinek!
2011. júl. 14. 16:22
33/36 A kérdező kommentje:
Nem sze.... Hanem szep. Bocsika.
2011. júl. 14. 16:23
34/36 anonim válasza:
Ennek örülök!:) Megértem az álláspontod. És igen,rengeteg szép női híresség van,de nálam azért JLo ,mert hihetetlenül szép,és 42 éves. Adam pedig a legszebb ember akit én valaha láttam. Mondjuk nekem pont ellenkező az ízlésem,nem birom a túl férfias pasikat. :D
35/36 anonim válasza:
Fiú: Az összes fiú a Kelly Family-ből, gondolom ismertétek ezeket a hosszú hajúakat, most is zenélnek csak külön és helyesek !! a Másik Schrott Péter szintén egy hosszú hajú magyar rocker!
Lány: Patrícia Kelly a Kelly Familyből ma is nagyon gyönyörű! És Christina Aguilera! Ja meg Caroline Costa
36/36 anonim válasza:
Női: Selena Gomez
Férfi: Niall Horan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!