Szerintetek ki a legszebb ferfi es noi hiresseg ezen a Foldon?
Figyelt kérdés
2011. júl. 13. 09:31
11/36 anonim válasza:
12/36 anonim válasza:
13/36 anonim válasza:
14/36 anonim válasza:
15/36 A kérdező kommentje:
Oszinten csak az utolsoval tudok egyeterteni. Es erdekes modon a pasik nem tetszenek akiket belinkeltetek.En sajnos nem tudom hogy kell linkelni,van egy pasi aki szerintem gyonyoru.Sergio Paris az olasz rugby kapitanya.No:nem tudom.
2011. júl. 13. 12:35
17/36 A kérdező kommentje:
Vegre valaki megtalalta.Koszike.Es tudom ez nem egy tul jol sikerult foto,de ha megnezel meg egy parat,nehogy azt mond csunya.Na jo,izlesek es pofonok,de szerintem isteni pasi,rogton elajulok.
2011. júl. 13. 13:19
18/36 anonim válasza:
legjobb pasi:
leonardo dicaprio fiatalon
legszebb nő:
audrey hepburn és emma watson
19/36 anonim válasza:
Channing Tatum és Eva Longoria
20/36 anonim válasza:
12:12-es vagyok.
Ahogy linkeltem is, szerintem Candice Swanepoel az egyik legszebb nő a világon. :)
Vagy esetleg még Keeley Hazell:
A pasik közül a Rammstein gitárosa, Richard Kruspe lenne a választásom egyértelműen.:D Jó már mondjuk 44 éves, de még így is akadnak gondolataim vele kapcsolatban...:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!