Szép vagyok? Mi az első benyomásotok rólam? Hány pontot adnátok 1-10ig? (KÉÉPPP)
2011. júl. 12. 17:10
21/36 anonim válasza:
Szerintem szép vagy, nekem tetszik mikor egy lány smink nélkül is jól néz ki. Szeretem a természetes kinézetet! Maradj ilyen, természetes, esetleg egy pici sminket feldobhatsz, szájfény, szemcerka, szempillaspirál-ennyi. Persze ez csak az én véleményem. Amugy ha pontoználak, 10/8 kapnál, ami jót jelent :). Csak kérlek ne szállj el magadtól, annál visszataszítóbb nincs... tapasztalat. Kinézhetsz jól, és lehetsz közben szerény, normál csaj is-tökéletes párosítás! A fiúknak is bejön :). Legyél önmagad!
24/36 anonim válasza:
Én 13-nak mondtalak volna :S
Nem mondható szépnek inkább átlagosnak,olyan gyerekes arcod van
10/5
25/36 anonim válasza:
17:47-es....Te se tudod jo dolgodba mit csinalj. Azt irtad hogy nem szereted ha valaki sminkeli magat.De szerinted azert jo lenne ha rakna magara egy kis szajfenyt,szemcerkat,meg szempillaspiralt. Magad se tudod mit beszelsz,mar ne is haragudj.
26/36 anonim válasza:
Ez itt egy szép lány, és mennyi negatív kommentárt kap.. Legalább most tudom, hogy én sem vagyok ronda, mert mikor kitettem ide a képem, akkor szinte csak negatív és bántó kommentárt aptam, pedig nem vagyok sem csücsörítős, sem kiöltözős kiscsaj sem, még csak nem is sminkelek, nem szeretek. Köszi, mostlegalább tudom, nem kell hinnem a kommenteknek amiket kaptam! :))). Kérdező, igen, szép vagy! De, nem szállj el magadtól, örülj neki hogy megáldott a természet, de ezért ha lehet ne nézz le másokat (a jövőben sem). Nem ismerlek, igy elsőre aranyosnak tűnsz :).
27/36 anonim válasza:
Kislánynak tűnsz, de ha már felnőttesebb lesz az arcod, akkor nagyon jó nő lesz belőled. Most is szép vagy, de tényleg még túl fiatal. A majdnem 17 az az, nem bántásból mondom, ne haragudj. :)
28/36 anonim válasza:
"Szerintem szép vagy, nekem tetszik mikor egy lány smink nélkül is jól néz ki. Szeretem a természetes kinézetet! Maradj ilyen, természetes, esetleg egy pici sminket feldobhatsz, szájfény, szemcerka, szempillaspirál-ennyi. Persze ez csak az én véleményem."
Nem azt mondtam, hogy nem szeretem ha valaki sminkel, hanem azt, hogy tetszik, amikor egy lány smink nélkül is jól néz ki. Aztán meg azt mondtam, hogy maradjon ilyen, természetes-ESETLEG egy pici sminket felrakhat. Ez volt a másik tippem, ha esetleg nem szeret teljesen smink nélkül lenni. Bocsánat, hogy nem tudtam magam érthetően kifejezni, értem én hogy nem vagy gondolatolvasó :)
29/36 anonim válasza:
Ja,bocsi.Szerintem is rakhatnal kedves kerdezo egy kis sminket.Amugy azert azt nem mondanam hogy szep vagy. Inkabb azt hogy teljesen atlagos.
30/36 anonim válasza:
Aranyosnak tűnsz, életvidám kiscsaj lehetsz. Viszont nem érhetsz túl sokat, ha egy ilyen oldalon kérdezgeted, hogy: Jaaaaj szép vagyook?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!