Lányok, mit is rejt az a táska?
szia!
Igaz én még """kislány""" vagyok,de remélem nem haragszol,hogy válaszolok.Szóval én általában övtáskát hordok(hátul:P) abba pénztárcát,iratokat,telót,kulcsot,zsepit,ajakápolót teszek!
Nyáron inkább kisebb váltáskát viszek,amibe be tudok tenni ásv.vizet is.
Üdv.
-14/L-
kis fésű,TÜKÖR!!:D, tampon,zsepi,szemcerka,pénz. ezek az alap dolgok
16/L
nekem is ezek az alap dolgok,amit a 2. válaszoló írt:D meg ajakápoló
15/L
Kulcs, pénztárca, telefon, fésű, zsebkendő, toll. Ez az alapfelszerelés. Ha hosszabb időre megyek, valami étel-ital, fősulira tankönyv, füzet, nyilván :D
19/L
28 éves vagyok.
van kb 6 táskám, abbol 3 az amit szinte minden évszakban használok és 2 amit csak nyáron.
a fö táskáimban sok szemét is van, de amit minden nap magammal viszek az a pénztárcám, egy kiscsomag zsepi, kulcsom és a telefonjaim (magyar, német).
ha kiöltözös helyre megyek vagy partyra akkor az elegáns pici igazi bör táskámat viszem, ebben van pár ajakfény is, mert mindig bele teszem az aktuálist de elfelejtem kivenni. ha csak vásárolni vagy az irodába megyek akkor az éppen a ruhámhoz illöt veszem és dobálok bele mindent. Nyárra van vékony lenvászonbol készült táskám is meg rózsaszín ami megy a ruháimhoz. Es sokszor szemét is vabn, igaz tampon meg ilyenek csak a bajos napokon vannak, arra vigyázom hogy más napokon kine rántsak ilyet, így ha nem kell kiveszem.
hú sokmindent:) szájfény, fésű,tükör, szempillspirál, zsepi, kulcs, iratok,pár fecni, hajgumik, napszemcsi,
kézkrém ..3 évig tudnám sorolni . a női táskában minden elfér..MINDEN:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!