Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Sztetek milyen alakom van?...

Sztetek milyen alakom van? Nagyon bocsika a kép minőségéért tom h nagyon szar a minősége dehát.

Figyelt kérdés
2011. júl. 10. 13:49
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Jó lenne látni a lábaidat is,úgy jobban el lehet dönteni.A felsőtested szerintem nagyon szép!:D
2011. júl. 10. 14:10
 12/25 A kérdező kommentje:
jöhetnek még a válaszok! :)
2011. júl. 10. 14:20
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem "hiznod" kellene, csak siman erosodnod.

Egy kis izom elferne a felsotesteden, valoszinuleg a labadon is. Centiben nem lennel sok, sulyra mindenkeppen nehezebb, a formad pedig tokeletes lenne.

En is eppen ezen dolgozom. Hasonlo alakom volt meg par honapja, mint neked, annyi a kulonbseg, hogy 13 evesen cingarnak lenni termeszetes, hiszen folyamatos novesben vagy. Szoval ez normalis, hogy igy nezel ki.

De en 15 evvel idosebb vagyok, mint te es hiaba lett 2 gyermekem, olyan cingar maradtam, mint most te vagy, vagy inkabb meg csontosabb. (akkor voltam 178 cm-hez 56-58 kg)

Par honapja csinalok rendszeresen alakformalo, izomerosito edzeseket, centiben nem nottem sokat, de formasabb a combom, vadlim, a fenekem is szebb, a vallam mar nem ennyire kocka, csontos, a karom sem annyira kislanyos mar. A sulyom most 61 kg. Szoval nagyon szepen alakulok.

De te meg kislany vagy, a sport nem art, de nem kell megfeszulni, mert a hormonok most fognak nalad beindulni. Sok lanynak olyan jol sikerul a noiesedes, hogy 18-20 evesen mar az uszogumival kuzdenek, szoval ezzel is vigyazni kell.

2011. júl. 10. 14:32
 14/25 anonim ***** válasza:
Javitok: centiben nem lennel sokkal tobb. Nem a magassagra ertem, hanem keruletre. :-)
2011. júl. 10. 14:32
 15/25 A kérdező kommentje:
köszi! :) hasznos volt amit írtál! jöhetnek a hasonló válaszok is, tapasztalatok! :)
2011. júl. 10. 14:34
 16/25 anonim ***** válasza:

én örülnék, ha ilyen alakom lenne:)

szerintem ne hízz, úgyis fogsz

2011. júl. 10. 15:06
 17/25 A kérdező kommentje:
köszi! :) mért neked milyen az alakod?
2011. júl. 10. 15:08
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
szerintem is jó vagy így! de nyugodtan tornázz, az jót tesz! én is ilyen voltam, pontosabban még vékonyabb :/ és bármit ettem, bármennyit akkor se tudtam hízni. de most 21 évesen jó az alakom, kb. 5kg-t híztam és jobban érzem magam. és vedd figyelembe azt is, hogy aki ennyi idősen mint te már "tökéletes" nőies alakkal rendelkezik, azok nagy része pár év múlva már egy kis súlyfelesleggel fog küzdeni! szóval örülj neki :))
2011. júl. 10. 15:36
 19/25 A kérdező kommentje:
köszi! :) a te válaszod is nagyon hasznos volt megy a zöld kezecske! :D
2011. júl. 10. 15:42
 20/25 anonim ***** válasza:
szia, szerintem nagyon jó alakod van..én is ilyen vagyok,hogy nem tudok hízni..de végzek gyakorlatokat,hogy erősödjek valamennyit :)) szerencsés vagy..sokan küszködnek a plusz kilókkal..
2011. júl. 10. 16:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!