Sztetek milyen alakom van? Nagyon bocsika a kép minőségéért tom h nagyon szar a minősége dehát.
Nem "hiznod" kellene, csak siman erosodnod.
Egy kis izom elferne a felsotesteden, valoszinuleg a labadon is. Centiben nem lennel sok, sulyra mindenkeppen nehezebb, a formad pedig tokeletes lenne.
En is eppen ezen dolgozom. Hasonlo alakom volt meg par honapja, mint neked, annyi a kulonbseg, hogy 13 evesen cingarnak lenni termeszetes, hiszen folyamatos novesben vagy. Szoval ez normalis, hogy igy nezel ki.
De en 15 evvel idosebb vagyok, mint te es hiaba lett 2 gyermekem, olyan cingar maradtam, mint most te vagy, vagy inkabb meg csontosabb. (akkor voltam 178 cm-hez 56-58 kg)
Par honapja csinalok rendszeresen alakformalo, izomerosito edzeseket, centiben nem nottem sokat, de formasabb a combom, vadlim, a fenekem is szebb, a vallam mar nem ennyire kocka, csontos, a karom sem annyira kislanyos mar. A sulyom most 61 kg. Szoval nagyon szepen alakulok.
De te meg kislany vagy, a sport nem art, de nem kell megfeszulni, mert a hormonok most fognak nalad beindulni. Sok lanynak olyan jol sikerul a noiesedes, hogy 18-20 evesen mar az uszogumival kuzdenek, szoval ezzel is vigyazni kell.
én örülnék, ha ilyen alakom lenne:)
szerintem ne hízz, úgyis fogsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!