Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Másnak is feltűnt, hogy az...

Másnak is feltűnt, hogy az utóbbi hónapokban javult a cipők minősége a Deichmannban?

Figyelt kérdés
Télen alig lehetett hordható cipőt találni, de tavasz óta szinte minden alkalommal látok vásárlásra érdemes cipőket. Jobb lett az anyaguk, jobban vannak kidolgozva... egész jónak tűnnek még a műbőr cipők is. Na meg a teljes sima, csúszós műanyag talpú lábbelik is eltűntek. Vagy csak nekem volt mostanában szerencsém?:D
2011. máj. 10. 15:57
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak az a problémám évek óta a Deichmann-nal, hogy csak olyan cipők vannak, amit megvennék...:D
2011. máj. 10. 15:59
 2/3 anonim ***** válasza:
Hát lehet, hogy a minőség jobb, de én egy darabot nem láttam, amit felvennék, csúnyák és nem emberi lábra tervezték. A szandálok talpa olyan, mint a 80-as évekbeli szartaposó papucsoknak. XD
2011. máj. 10. 17:43
 3/3 A kérdező kommentje:
Megint meglepődtem, amikor csizmát venni mentem, hogy mennyivel jobb cipőket találni idén, mint tavaly...
2011. nov. 2. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!