Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ezzz vicc:DD:D Szted?

Ezzz vicc:DD:D Szted?

Figyelt kérdés

Ez egy 'hivatásos' modell kép:DDD annyit röhögtem ezen xDD miez a haj???? meg ez a beállás??? Kész röhej:'DD

[link]

2011. júl. 9. 16:13
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
55%

atya ég..hülye magyarok..tipikus..semmi divatérzékenység..

ez egy nagyon jó kép.

2011. júl. 12. 18:08
 32/41 anonim ***** válasza:
49%
En teljes mertekben egyetertek a kerdezovel.Es nem ertem a valaszolok nagy tobbseget.Miert ne kerdezhetne meg mi a velemenyunk.Es amugy szerintem is olyan mint aki nem is tudomn epp indul elvegezni a nagydolgat.Legalabb jot rohogtem.Nekem meg ha fizetnenek se lennek ilyen modell. Nem tudom hova fajul ez a vilag.
2011. júl. 12. 18:11
 33/41 A kérdező kommentje:
18:11 köszi a normális választ:) a többi inkább... no comment:D
2011. júl. 12. 19:45
 34/41 anonim ***** válasza:
95%
Én nem akarlak megbántani, de szerintem ezen nem lehet "annyit röhögni"
2011. júl. 12. 19:48
 35/41 anonim ***** válasza:
a többi képe is elég fura a csajnak :D
2011. júl. 12. 20:29
 36/41 A kérdező kommentje:
nem bántottál meg:) az, hogy szerintem vicces, attól még nem biztos hogy más is viccesnek tartja, és ez normális, nem vagyunk egyformák. de hogy valakinek ez tetsszen...:/ na hát az nem normális:D utolsó: ja igen, van még ezen kívül jópár fura képe...:D csak 1x-2x találták el a jó sminket/pózt/ruhát, amin jól néz ki, de tényleg elég sok hasonló fura (nevetséges) képe van... de ha neki ez tetszik, egészségére:D nekem is megvan róla a véleményem (meg sztem mindenkinek) xD
2011. júl. 12. 20:44
 37/41 anonim ***** válasza:
91%

Hát... ha rólam készülne egy ilyen kép én nem merném facebookra feltenni xD

De gondolj bele! Azok jobbak akik fekete szemekkel, féltubus alapozós fejjel,kivágott ruhában,tupírozott hajjal,pink körömmel a fürdőszobában fényképezik magukat telóval a kezükben?

Szerintem ez egy fokkal normálisabb.

2011. júl. 12. 21:16
 38/41 anonim ***** válasza:
wááá xDDDDD ezigen :D
2011. júl. 12. 22:25
 39/41 anonim ***** válasza:
14%

Nemtudom de én jót röhögtem. xDDDD

Olyan mint aki épp a khm.. dolga közben erőlködik. xDD

2011. júl. 12. 23:22
 40/41 anonim ***** válasza:

Grafikusként már beleszólok ha már úgyis mindenki művészi érzékenységről beszél.

Őszintén szólalva nem tetszik. Nem a stílus hanem a fazon egyszerűen borzalmas. Hiányzik a nőies elegancia.

Az a helyzet a mostani művész és divatvilágban mindenki az újat az abnormálisban keresi mert az az "egyedi" .

Így aztán a pórnép elvegyül az általánosságok széles köreiben bármi ami a TV-ben megy az menő. Szerintem ha divatba hoznák a szemetesszákot azt is hordanátok. Csodálkozunk hogy tombol egyes körökben a retro? Egyszerűen csekély százaléka ér valamit amit a mai divattervezők munkáinak a többség olyan mint ez itt. Szép próbálkozás ,de köszi nem.

25/F

2011. júl. 13. 00:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!