Ezzz vicc:DD:D Szted?
Ez egy 'hivatásos' modell kép:DDD annyit röhögtem ezen xDD miez a haj???? meg ez a beállás??? Kész röhej:'DD
En korabban egyszer mar valaszoltam, de most megteszem ujra:
Kerdezo, honnan szerezted ezt a kepet?
Mert nekem ugy tunik, hogy ez egy rendes, mutermi korulmenyek kozott, profi fotos, sminkesek, fodraszok es stylistok kozremukodesevel keszult kep, es ez esetben nyilvan valamilyen koncepcio alapjan keszult el a foto.
Valoszinunek tartom, hogy a koncepcio SZANDEKOSAN az volt, hogy meghokkento, groteszk, komikusnak es az ilyesfajta divatfotozastol idegenul es szokatlanul hato pozban es megjelenessel tunjon fel a kepen a modell.
Gondolom, ezzel pont az volt a cel, hogy valami szokatlan es ujszeru abrazolasmodot kapjanak azok, akik megnezik a kepet es ne az unalomig ismert pozba beallva fenykepezzenek le egy ujabb tucatarcu es -megjelenesu modellt!
Kicsit olyan lehet ez, mint amikor a hollywood-i filmsztarok folyamatosan pozolgatnak, amikor fotozzak oket, am neha ezt ok megunjak es egy-egy kep erejeig vagnak egy grimaszt, csak hogy keszuljon roluk valami mas foto is!
Egyszeruen csak a fotosok akartak csinalni valami szokatlant, nem hagyomanyosat, valami mast... ennyi, ebbe nem kell tobbet belelatni, ettol meg nem jaratja le magat senki, csak volt egy koncepciojuk, egy elkepzelesuk, amibol egy ilyen kep jott ki vegeredmenyul!
Nincs ebben semmi szanalmas, max. azt mondhatjuk, hogy fura a kep es neked szemely szerint nem tetszik, mert nem ehhez vagy szokva, vagy mas az izlesed, szamomra viszont pont azert erdekes a kep (nem mondom, hogy tetszik, de erdekes), mert szokatlan!
Nekem nagyon tetszik ez a haj, szerintem állati cuki*-*
Amúgy elég érdekes kép:)
Szerinte gyönyörű ez a lány..:)
Tetszik ez a frizura is, a képhez tökéletesen illik.:)
Ez meg egy tipikus modell-poz.Gyakran látok ilyen magazinokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!