Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ezzz vicc:DD:D Szted?

Ezzz vicc:DD:D Szted?

Figyelt kérdés

Ez egy 'hivatásos' modell kép:DDD annyit röhögtem ezen xDD miez a haj???? meg ez a beállás??? Kész röhej:'DD

[link]

2011. júl. 9. 16:13
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
40%
miért alázza meg? ha vki feltölti a webre a képét, azzal beleegyezik abba, hogy bárki láthassa...
2011. júl. 9. 18:37
 22/41 A kérdező kommentje:
ha tudni akarjátok én is modell alkat vagyok (mivel vékony vagyok) és szépnek mondható, de én nem megyek el mindenféle fotózásra és nem rakom ki mindenhova a képeim h nézzétek jaj milyen szép vok:D amúgy meg aki hülye az is látja h mennyire gáz ez a kép, úgy összességében xD am meg igaz, ha ő kirakja mindenhova,akkor meg bárki alkothat róla véleményt, a következményeket neki kell viselnie:D van akinek tetszik (mondjuk aki ízlésficamban szenved) van aki röhög rajta:DD ezvan.
2011. júl. 9. 19:29
 23/41 A kérdező kommentje:
sztem simán esélyes napisz@rra ez a kép:DD
2011. júl. 9. 19:59
 24/41 anonim ***** válasza:
100%

En korabban egyszer mar valaszoltam, de most megteszem ujra:

Kerdezo, honnan szerezted ezt a kepet?

Mert nekem ugy tunik, hogy ez egy rendes, mutermi korulmenyek kozott, profi fotos, sminkesek, fodraszok es stylistok kozremukodesevel keszult kep, es ez esetben nyilvan valamilyen koncepcio alapjan keszult el a foto.

Valoszinunek tartom, hogy a koncepcio SZANDEKOSAN az volt, hogy meghokkento, groteszk, komikusnak es az ilyesfajta divatfotozastol idegenul es szokatlanul hato pozban es megjelenessel tunjon fel a kepen a modell.

Gondolom, ezzel pont az volt a cel, hogy valami szokatlan es ujszeru abrazolasmodot kapjanak azok, akik megnezik a kepet es ne az unalomig ismert pozba beallva fenykepezzenek le egy ujabb tucatarcu es -megjelenesu modellt!

Kicsit olyan lehet ez, mint amikor a hollywood-i filmsztarok folyamatosan pozolgatnak, amikor fotozzak oket, am neha ezt ok megunjak es egy-egy kep erejeig vagnak egy grimaszt, csak hogy keszuljon roluk valami mas foto is!

Egyszeruen csak a fotosok akartak csinalni valami szokatlant, nem hagyomanyosat, valami mast... ennyi, ebbe nem kell tobbet belelatni, ettol meg nem jaratja le magat senki, csak volt egy koncepciojuk, egy elkepzelesuk, amibol egy ilyen kep jott ki vegeredmenyul!

Nincs ebben semmi szanalmas, max. azt mondhatjuk, hogy fura a kep es neked szemely szerint nem tetszik, mert nem ehhez vagy szokva, vagy mas az izlesed, szamomra viszont pont azert erdekes a kep (nem mondom, hogy tetszik, de erdekes), mert szokatlan!

2011. júl. 9. 19:59
 25/41 A kérdező kommentje:
elképzelhető, hogy pont ez volt a cél, hogy "meghökkenjenek" az emberek, de sztem kissé túlzásba estek... ez inkább nevetséges lett, mint újszerű. csinálhattak volna ennek a csajnak normális frizurát, a ruha még nem is annyira lenne gáz, de ezzel a beállással...:/ egy szóval, nevetséges lett az egész kép, akárki akármit mond. pedig biztos jobbat is ki lehetett volna ebből a csajból hozni. és nem mondom h erről a modell tehet h így néz ki, és még az is lehet, hogy valakinek tetszik ez a kép... de sztem a többség inkább nevetségesnek látja.:/
2011. júl. 9. 20:07
 26/41 anonim ***** válasza:
85%

Nekem nagyon tetszik ez a haj, szerintem állati cuki*-*

Amúgy elég érdekes kép:)

2011. júl. 9. 20:21
 27/41 A kérdező kommentje:
hát igen, így is lehet nézni...:D mondjuk ha egy 6-7 éves kislánynak lenne ilyen frizurája én is azt mondanám rá h aranyos, de ez a lány sztem 25 is elmúlt :/:D szóval valahogy nem a korához illő frizura, de végül is tényleg aranyosnak mondható, mindenesetre nem mindennapi:D
2011. júl. 9. 20:22
 28/41 anonim ***** válasza:
93%

Szerinte gyönyörű ez a lány..:)

Tetszik ez a frizura is, a képhez tökéletesen illik.:)

Ez meg egy tipikus modell-poz.Gyakran látok ilyen magazinokban.

2011. júl. 9. 22:16
 29/41 A kérdező kommentje:
én sem azt mondtam h a csaj ronda, de nekem nevetséges ez a haj + póz összhatás:/ én ilyet még nem láttam máshol h egy modell így pózolna:D
2011. júl. 9. 22:19
 30/41 anonim ***** válasza:
96%
hát akkor elég tájékozalan vagy modellügyileg, fiam.
2011. júl. 9. 23:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!