Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen ez a test? Dögös?

Milyen ez a test? Dögös?

Figyelt kérdés
[link]
2011. júl. 9. 15:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
48%

Megnéztem megint, még mindig aránytalan. A melle akkora mint a feje, a póz meg lehet karcsúsító, de azért ennyire nem.

Ez egy olyan test hogy az ember megnézi hogy vazze mekkora dudák, de ennyi. Pont emiatt nem kéne. Megnézem én a zsiráfot is az állatkertben hogy mekkora nyaka van, de nem mondom hogy csini.

2011. júl. 9. 22:23
 12/15 anonim ***** válasza:

Biztosan velem van a gond, de ez a csaj egyaltalan nem aranytalan. Ez egy ilyen beallitas, de nem sovany norol van szo, van csipoje, van ive a derekanak, a cici lett tul gumis. De ettol nagyobb csipom szemely szerint nekem sose legyen, szultem 2 gyereket, de meg most sem nagyobb es ennek nagyon tudok orulni.

Itt van a csajszirol tobb foto: [link]

Nyilvan a gyakorikerdesek.hu felhasznaloinak, vagyis a tobbsegenek sokkal szebb teste van, csak nevtelenul nem akarjak mutogatni, hogy ne csorgassuk a nyalunkat. Itt mindenki gyonyoru, termeszetes, feszes, izmos, szortelen. :-D

2011. júl. 9. 22:36
 13/15 anonim ***** válasza:

ma 20:05 -ös vok!

a képen ez a hölgy látható:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

nemtom hogy ez a csaj hol girhes neked...oké a mellei lehet tul nagyok lettek (bár sztem jól áll neki) és lehet hogy nem mindenkinek tetszik ez az alak DE... aki azt állítja hogy NEM dögös ..az hazudik...;)

és nem mondom hogy nem írjátok azt amit tényleg gondoltok , de sztem ezt már csak bebeszélitek magatoknak mert ti nem így néztek ki vagy én nemtom miért(mert az oks ha pl vokság virágra azt mondjátok h undorító, mert annak a nőnek olyan a szája mint 2 virsli,csúnya bevarrt haja van és neki aztán tényleg nagyobb a fejénél a melle..de ez a lány a melleit leszámítva teljesen normálisan néz de még azok se akkorák hogy az már túlzás...) ...névtelenül könnyű mindenben belekötni , de ha élőbe látnátok azért nem mennétek el mellette szó nélkül...

2011. júl. 9. 22:37
 14/15 anonim ***** válasza:
de tudod mit nem érdekel .. ha te ettől boldogabb vagy akkor hitegesd magad azzal hogy ez a nő egy girhes ocsmányság aki nem dögös...
2011. júl. 9. 22:39
 15/15 anonim ***** válasza:
tökéletes 10 pontos, a többi pedig csak veri a nyálát, szeretnétek csak ti ilyet
2011. júl. 11. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!