Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen ez a test? Dögös?

Milyen ez a test? Dögös?

Figyelt kérdés
[link]
2011. júl. 9. 15:39
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
68%
Baromi aránytalan. Két lufi odaragasztva egy seprűnyélre. Ez nem dögös, de hát ízlések és pofonok...
2011. júl. 9. 15:42
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Kisebb mellekkel tökéletes lenne..Vagy ha természetesebb hatásu lenne a szilikon.Igy nagyon mű és közönséges.
2011. júl. 9. 15:46
 3/15 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem is aránytalan! :S
2011. júl. 9. 15:47
 4/15 anonim ***** válasza:
Mi az a két focilabda?
2011. júl. 9. 16:35
 5/15 anonim ***** válasza:
A mű sosem jobb mint a természetes!
2011. júl. 9. 17:22
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem lehet mondani, hogy aránytalan, mivel nem látszanak a lábai. Ha a melleit sikerült volna természetesebbre csinálni, akkor jobb lenne. A plasztikával meg nem is nagyon fogott mellé, mert biztos még nagyobb a feneke, mint aminek látszik, tehát "nagy" fenék mellé férnek a nagy mellek is. Kicsit kellene természetesebb legyen.
2011. júl. 9. 17:25
 7/15 anonim ***** válasza:
Azért aránytalan mert keskeny csípőhöz túl nagy a melle.
2011. júl. 9. 19:18
 8/15 anonim ***** válasza:
45%

Huuu :D bírom ezt a sok elégedetlen marhát :D! Még hogy aránytalan :D és basszus képesek és halálba fikázzák!Ne mondja má nekem senki h ez a test nem dögös !!!A ilyenekre [link] [link]

[link]

[link] meg jönnek a "csinos vagy :)" "nőies" "dögös" "legalább van mit fogni rajta" beszólások :D:D ezt meg itt fikázzák :D

19/L

sztem ez a test majdnem tökéletes...okés a mellei lehetnének természetesebbek de 10ből 10 pasi (tegyük hozzá h és legalább ugyanennyi csaj) utánafordulna a strandon, és a legtöbb pasi nem dobná ki az ágyából és asszem a csajok sem utasítanának vissza egy ilyen testet...

de jolvan :D akkor legyen csak aránytalan xD

2011. júl. 9. 20:05
 9/15 anonim ***** válasza:

ez a test egyáltalán nem aránytalan, esztétikailag tényleg látni hogy nagyon mű melle van de a testéhez képest nem túl nagy! így oldalról nézve jóhogy kisebbnek látni a csípőjét mert ez pont olyan póz ami "karcsúsító"! de igenis ez egy dögös nő és teljesen egyetértek az előző hozzászólóval!!

19/L

2011. júl. 9. 20:29
 10/15 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó előtti válaszoló 19 éves lány!

Neked talán kell egy ilyen test, de tudod - ízlések és pofonok, az előtted szólóknak aránytalan (szerintem is) és nem kéne. Van ilyen. Ha neked kell két ilyen szó szerinti duda, meg hozzá egy girhes alsótest, egészségedre, nekem nem kéne és ahogy olvasom másoknak sem.

Miért is tagadná bárki egy névtelen fórumon ha valójában bejönne neki?

2011. júl. 9. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!