Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Eltűnik az "úszógumi" a csípő...

Eltűnik az "úszógumi" a csípő tájáról?

Figyelt kérdés
tornázok rá és diétát tartok mellette. csak mégis érdekelne.
2011. júl. 9. 09:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia! El nem tűnik, hanem kisebb lesz, és szép formás. Nekem lement, és most "gyönyörű". Kb. 3 hónap alatt! ;)
2011. júl. 9. 09:57
 2/4 anonim ***** válasza:
Első válaszoló! szabad kérdezni hogy szabadultál meg tőle, milyen diéta, milyen torna? Köszi
2011. júl. 9. 13:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Első vagyok! ;) Nekem kell fogynom máshonnan is, nem csak a csípőmből (kb. 9kg-ot még). 72 kg-ról indultam, most 59 vagyok. Nem alkalmaztam semmi diétát, azt ettem ami itthon volt, csak kevesebbet. Elhagytam az édességet, chipset, cukros üdítőket, tésztát. Heti 6x tornázok. Minden nap Rubint Réka 40 perc + 20 perc (valamelyik). Ebben van olyan is ami kifejezetten a csípőre megy. Minden 3. nap futok 30 percet, és péntekenként bicajozok egy órát. A csípőm a legkritikusabb testrészeim közé tartozik, és mégis most szinte arra vagyok a legbüszkébb (meg a pocimra)! ;)
2011. júl. 9. 13:36
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi a választ :D

és gratulálok :)

2011. júl. 9. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!