Lesz még a duci a divat?
Miért keverik egyesek a duci fogalmát a bálnával?
Én felvállalom, hogy KÖVÉR vagyok, és nem duci, teltkarcsú etc, de itt a laposabb hasú széles csipőjű lánykák is megkapták már a duci jelzőt... szerintem el kéne gondolkodni.
A kérdésedre a válaszom, pedig: nem.
18L
válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 21:34
azért amit te linkeltél sztem nem szép...mármint a második kép.(első képről inkább ne is beszéljük...szegény christinát halálba retusálták)
Mellesleg nagyon sok nő van aki nem tud hízni és azért sovány. És vannak olyanok akik azért vékonyak mert TESZNEK érte. Most jöjjön be a duci-divat azért hogy a zabagépek örüljenek , és azok meg akik nem lusták és tesznek azért hogy jól nézzenek ki azokkal legyen úgymond kibaxva? komolyan???hogy szegény ducijucik akik szeretnek zabálni (nem enni, én is szeretek enni mégis jól nézek ki) és lusták mozogni, de panaszkodni aaaaaazt tudnak !!!:@ najo most felhuztam magam :D...
amugy meg .. a nőies test, idomok azok ilyenek: [link]
És ez hidd el h nagyon is divatban van ;)
aki már így néz ki: [link] az bizony igenis sokat zabál és rettentő lusta lehet. Vagy maradjon így , fogadja el hogy ez nem sok férfinak tetszik, hogy ez nem menő, nem divatos, és hajtogassa hogy ő így boldog,így érzi jól magát a bőrében, és NE rinyáljon hogy neki milyen szar azért mert szeret ENNI ...(jóhogy nem már csipegetni cöhh)...
a bombanő az meg már megint más tészta: [link]
és az anorexia NEM divat
huh... késő van de remélem érthetően fogalmaztam ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!