Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lesz még a duci a divat?

Lesz még a duci a divat?

Figyelt kérdés
Sok nő fellélegezne.
2011. júl. 8. 21:04
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Tényleg nem vagyok kövér, de ha felszednék 10 kilót és úgy néznék ki, mint Beyonce, akkor már elhízottnak számítanék, pedig szerintem ő nagyon dögös.
2011. júl. 8. 21:21
 12/28 anonim ***** válasza:
A nőiesen teltkarcsú idomok. Hmmm. Minél kövérebb nőket szerették? nem töltöttem még anyahajót de nemis szeretnék
2011. júl. 8. 21:23
 13/28 anonim ***** válasza:
ha 10 kilóval vékonyabb vagy beyonce-nál akkor talán segíthetek: [link]
2011. júl. 8. 21:26
 14/28 A kérdező kommentje:
54 kiló vagyok, ha szerinted Beyonce ennyi, akkor cserélj szemüveget.
2011. júl. 8. 21:29
 15/28 anonim ***** válasza:
125%-osak a szemeim
2011. júl. 8. 21:31
 16/28 anonim ***** válasza:
és mondtam hogy beyonce 54kg?:D
2011. júl. 8. 21:31
 17/28 anonim ***** válasza:
2011. júl. 8. 21:32
 18/28 A kérdező kommentje:
Miért szerinted hány kiló?
2011. júl. 8. 21:33
 19/28 anonim ***** válasza:

Miért gondolja mindenki,hogy ha valaki ducit mond akkor az csakis iszonyatos kövér nőt jelent??

Én is remélem hogy végre valahára megszűnik ez a divat

[link]

És remélem,hogy végre a szép alakúak is érvényesülnek..mint ez a "duci nő" (aki egyébként telt karcsú manöken

[link]

2011. júl. 8. 21:34
 20/28 anonim ***** válasza:
53%

Utoljára az ősemberek idején volt szép a kövérség..lsd. willendorfi vénusz.

Nekem a tököm kivan azzal, hogy a sok duci nő nyavajog azon, hogy jaj, milyen jó lenne, ha ujra ez meg az lenne a diat stbsstb..

Hát erre mondják azt, hogy ha a hegy nem megy Mohamedhez, akkor Mohamed menjen a hegyhez.

Én rajtam volt 15 kiló plussz, most meg tökéletes formában vagyok, mert rendszeresen tornázok.És most ne jöjjön senki azzal, hogy nincs idő rá, mert ez a világ legrosszabb kifogása.

A szőrtelenitésről már nem is beszélek, különösen szőrös tipus vagyok, kb hetente 2szer kell epilálnom, és nálam egy epilálás 2 óránál nem lehet rövidebb..

Ha én megtudom csinálni, akkor más is megtudja.

Aki meg lusta, annak meg marad a kesergés, biztatgassátok csak egymást, hogy ti igy is jók vagytok...

2011. júl. 8. 22:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!