Tegyekmit kérdése:
Mit csináljak, hogy kisebbek legyenek a melleim?
Figyelt kérdés
2011. júl. 8. 14:38
1/7 anonim válasza:
nem igazán tudsz vele mit csinálni természetes úton. de szerintem örülj a nagy melleidnek :)
de ha mindenképpen rejtegetni szeretnéd őket, akkor keress olyan fazonú ruhákat amikben nem látszanak olyan nagynak. pl ami egy kicsit bő. ja és kerüld a mélyen dekoltált felsőket.
17/L
2/7 A kérdező kommentje:
Nem nagyok, de a többieknek még nem nagyon nő, és én is kisebbet akarok!
2011. júl. 8. 15:01
3/7 anonim válasza:
Én is így gondoltam régen , ezért görnyedten álltam meg minden, és szégyelltem. Most meg, hogy már mindenkinek van úgy érzem az enyém kicsi. Csak optikailag kisebbitsd, pl ne fogyj ezért, mert késöbb megbánhatod.
4/7 anonim válasza:
ne szégyelld az adottságaidat. vállad fel
5/7 anonim válasza:
ne szégyelld az adottságaidat. vállald fel
6/7 anonim válasza:
dobáld fel-le. nem tudsz semmit, majd megnyúlik és kilapul XD vagy plasztika.
7/7 anonim válasza:
a plasztikát felejtsd el. fogadd el h ilyen és kész :) az meg ne érdekeljen már h a többieké milyen.
ne méregesd magad senkihez. te attól nem vagy jobb/sz*rabb, h másoknak kisebb/ nagyobb a melle mint neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!