Szerintetek szép színű a szemem? (kép)
Figyelt kérdés
Valakiről tudtok úgy véleményt alkotni hogyha csak a szemét látjátok? Szerintetek milyen lehet a személyiségem?
Elnézést de a monitor belevilágított a szemembe mert webkamerával csináltam :S
2011. júl. 8. 12:43
1/7 anonim válasza:
Nem tudok személyiséget alkotni ebből, a színe pedig olyan, amilyen. A szépségét az adja, hogy az arc többi része milyen viszonyban áll velük, összhatása milyen. Ez egy szem. Semmi több.
2/7 anonim válasza:
ugye ez csak valami rossz vicc hogy a szemedről töltögetsz fel fotókat és kérdezgeted h szép-e. próbáld meg hasznos dolgokra használni ezt az oldalt
3/7 anonim válasza:
egészjó színe van.szerintem te egy visszafogott lány vagy,igaz?(:
4/7 anonim válasza:
szerintem a színe nem olyan szép, és szerintem olyan mintha pont nem lennél visszafogott, talán a szemöldököd miatt..
5/7 anonim válasza:
Nekem a színe nem nagyon jön be, a személyiségedre meg pláne nem tudok következtetni, de épeszű ember meg sem próbálja. Jó, persze találgatni lehet, de érdemi választ senki nem fog tudni adni.
6/7 anonim válasza:
Ne haragudj meg, de mind a 3 képen másfajta szinünek tűnik a szemed. igy elég nehéz megmondani:S
7/7 anonim válasza:
nagyon tetszik,és szerintem az arcod is szép lehet.
amúgy aggódást,némi félelmet látok benne.30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!