Egy táncosnak lehet köldökpiercingje? Nem akadályozz benne?
Én sem ajánlom, főleg, hogy táncnál előfordul, hogy ki kell venned és lehet, hogy a jövőben majd úgy döntesz (fenősz, gyereket szülsz...stb), hogy már nem szeretnéd többet hordani. És a köldökpc az kifejezetten olyan, ami a legtöbb embernek nem gyógyul be nyomtalanul, tehát marad ott egy lyukszerű valami, ami egyre csak rondább lesz. Igazából én még csak erre láttam példát, begyógyultra nem.
Ezt most amúgy nem is azért írom, mert ellene lennék amúgy, nekem is tetszik és sokáig komolyan gondolkodtam is rajta, de aztán ezek miatt a negatívumok miatt döntöttem úgy, hogy kihagyom.
Amúgy a közvetlen szúrás utáni időszakon kívül konkrétan nem akadályoz, de ha begyullad könnyedén kilökődhet, és elég lassan gyógyul be teljesen. Az hülyeség, hogy akadályozna a szexben, vagy beleakadna dolgokba, lehet olyan pici nem kiálló piercinget venni, ami diszkrét és nem akad be sehova..
Hát Te nagyon sötét vagy (kérdező, nem Te, hanem ez a hülye, aki 3x válaszolt), már ne haragudj... Vagy direkt szórakozol.
Ha tapasztalat, akkor vmit nagyon rosszul csináltál.
Nekem 5 és fél éve van, nem büdös, nem akad be, szexelek bárhogy, asztalon fekve, fürdőkádban, lovaglóban, kutyapózban, kocsi hátsó ülésén, motorháztetőn... Még sose volt belőle semmi gond. Érdekes módon a fülbevalóm sem büdösödött be. Ha vkinek úgy van, 2 oka lehet: 1. Vagy nem jól tisztálkodik. 2. Nem bírja az illető az adott fémet, begyullad, gennyesedik, és attól büdös.
Ha minden rendben van az ékszerrel, akkor ezek a kellemetlenségek nincsenek jelen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!