Azok, akiknek van köldökpiercingje mit csináltak vele terhesség alatt?
Szia,
Velem a 18. heti uh-n vetette ki az ultrahangos doktornő, mert egyrészt uh-k során egy idő után amúgyis kivetetnék (felsértheti a műszert), másrészt ha kifordul a köldököd esetleg akkor elég csúnya lenne... :)
Szóval én kivettem, most 25 hetes vagyok és a lyuk nemhogy benőni nem fog szerintem de tágult is kicsit szóval ha megvan a babám, majd visszateszem :)
A baratnom kivette mindket babajat varva felido kornyeken (amikor aktivabban noni kezdett a pocak). O szuleszno es azt mondta, hogy meg a terhessege elott tobb kismamat is hallott panaszkodni, hogy korabbi terhessegnel bent hagyta es csunya lett szules utan a lyuk.
Nem csodalkozom, ugyanis nekem nem volt, a pocakom sem volt egyik gyermekemnel sem hatalmas, a koldokom sem fordult ki, de mindegyik terhesseg utan joval nagyobb lett a koldokom, mint volt, kitagult a bor ott is. Idovel visszahuzodott.
Szoval en a helyedben inkabb kivennem. Jah, a baratnom havonta egyszer visszarakta nehany orara, hogy letesztelje a lyukat es ne forrjon be.
Én kivettem kb a 7-8.héten, mert ugyan a hasam még lapos volt, a köldököm már dudorodott kifele.
Sehol nem repedt meg a bőröm, viszont a lyuk mentén hosszában pár centit igen. Már 16 hónapos a lányom, de a lyuk még mindig nem nőtt be sajnos. Szépen visszament a hasam, olyan szép, mint régen volt, csak ott látszik egy pici repedés, de tényleg nem vészes.
De egy barátnőm majdnem végig bent tudta hagyni az ékszert, mert nem dudorodott a köldöke, és neki meg se repedt ott a bőr.
12. héten vettem ki, aztán 2-3 hetente betettem egy kis időre, hogy ne forrjon össze. Nekem nem változott a lyuk, pedig jó nagy hasam volt, igaz, a köldököm se nőtt nagyobbra, ki sem fordult.
Szülés után visszatettem, azóta is hordom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!